کد خبر: 780317
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۶
فرمانده انتظامي استان بوشهر خبر داد :
حیدر عباس‌زاده در مراسم نمایش مواد مخدر کشف‌شده در جمع خبرنگاران اظهار داشت: پلیس مبارزه با مواد مخدر استان بوشهر در 48 ساعت گذشته در سه عملیات جداگانه، بیش از 121 کیلوگرم مواد مخدر شامل، تریاک، حشیش، هروئین و شیشه را کشف کرد.

وی افزود : يكي از باندهاي ياد شده هنگامي‌ كه با سه دستگاه خودرو قصد انتقال مقاديري مواد مخدر را از طريق يكي از استان‌هاي همجوار به شهر گناوه داشتند در جاده بندر دلوار در يك عمليات پليسي متوقف و مقدار شش كيلو و 500 گرم هروئين و يك كيلو و 590 گرم شيشه از آنها كشف شد.

فرمانده انتظامي استان بوشهر بیان کرد: راننده خودرو بدون توجه به دستور ایست پلیس با انجام حرکات مخاطره‌آمیز قصد فرار داشت که با آمادگی نیروهای پلیس و شلیک حدود 50 تیر جنگی خودرو متوقف و در بازرسی از آن مقدار 55 کیلو و 850 گرم تریاک کشف و دو نفر متهم نیز دستگیر شدند.

عباس ز افزود: اعضای یکی دیگر از باندهای تهیه و توزیع مواد مخدر نیز هنگامی که قصد داشتند مقادیر زیادی مواد مخدر را از مسیر استان بوشهر به یکی از استان‌های دیگر منتقل کنند در سه‌راهی چغادک در حلقه محاصره پلیس قرار گرفتند.

وی بیان کرد: در این عملیات سه دستگاه خودرو مربوط به قاچاقچیان نیز توقیف شد و سه نفر متهم نیز در جریان این عملیات دستگیر شدند.

عباس‌زاده گفت: در سومین عملیات روز گذشته پلیس مبارزه با مواد مخدر استان بوشهر نیز اعضای باند شناسایی شدند و مشخص شد که قصد دارند مواد مخدر را از یکی از استان‌های جنوبی به استانی دیگر منتقل کنند که تعقیب و مراقبت از آنها صورت گرفت

فرمانده انتظامي استان بوشهر گفت : سه نفر از اعضای این باند به هویت معلوم عصر روز گذشته هنگامی که قصد داشتند با استفاده از یک دستگاه اتوبوس مسافربری مقادیر زیادی مواد مخدر را منتقل کنند در پلیس‌راه بوشهر شناسایی و متوقف شدند.

وی اظهار داشت: پس از انتقال این اتوبوس به مقر پلیس و بازرسی دقیق از آن مقدار 58 کیلوگرم حشیش که به طرز ماهرانه‌ای جاسازی ‌شده بود کشف و سه نفر متهم نیز دستگیر شدند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها