کد خبر: 775798
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۰
فرمانده انتظامی استان بوشهر خبر داد :
فرمانده انتظامی استان بوشهر از دستگیری اعضای باند قاچاق موادمخدر و کشف 148 کیلو و 700 گرم حشیش خبر داد.

سردار حیدر عباس زاده در جمع خبرنگاران گفت: در پی انجام اقدامات اطلاعاتی و چند ماهه بر روی باند بزرگ تهیه و توزیع مواد مخدر، مشخص شد سرکرده باند محموله مواد مخدر را در یکی از استان های همجوار تهیه و در صدد انتقال به بوشهر است.

وی گفت: دو خودروی سواری حامل اعضای این باند در ورودی شهر دیلم توقیف و در بازرسی از آنها مقدار 148 کیلو و 700 گرم حشیش کشف شد.

عباس زاده ادامه داد: در این راستا دو تیم ضربت از پلیس مبارزه با موادمخدر استان به محور تردد سوژه اعزام و مسیرهای احتمالی این محموله را تحت کنترل قرار دادند.

فرمانده انتظامی استان بوشهر ادامه داد: ماموران اعزامی از مرکز استان با همکاری پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان دیلم اقدام به ایست و بازرسی و کنترل خودروهای عبوری در مسیرهای ورودی در چند نقطه کردند که نهایتا طی اقدامی هماهنگ، دو خودرو پژو 405 و سمند حامل اعضای این باند توقیف و در بازرسی از آنها مقدار 148 کیلو و 700 گرم حشیش کشف شد.

ویدر پایان گفت: 5 نفر از قاچاقچیان دستگیر و تحویل مراجع قضایی شدند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها