معاون سیاسی امنیتی استاندار بوشهر در این مراسم با قدردانی از تلاش اعضای ستاد بزرگداشت روز بوشهر، به دلیل نامگذاری روز بوشهر اشاره کرد و گفت: سالروز تأسیس مدرسه تاریخی سعادت بوشهر بهعنوان روز بوشهر انتخاب شدهاست اثرپذیر بودن مدرسه سعادت بسیار مهمتر از این است که بگوییم چه سالی تأسیس شدهاست.
فتحالله حقیقی افزود: وجود مدرسه سعادت در زمان خود نشان میدهد مردم بوشهر چقدر فرهنگ دوست و در ایجاد بستر لازم برای نشر علم، فرهنگ و ادب پیشگام بودند.
وی اضافه کرد: دلیل دیگر برای اهمیت وجود مدرسه سعادت نحوه مدیریت مدرسه بودهاست، امروزه مدیریت نوین یک مدیریتی بر مبنای عدد و رقم است و این مدیریت مدیون مشارکت کارکنان سیستم و تعامل با سایر نهادهاست.
معاون استاندار بوشهر تصریح کرد: مدرسه سعادت تنها مدرسه دوران خودش است که بهصورت مشارکتی و با همکاری تجار، بازرگانان اداره میشده و این امر نشان میدهد مردم آن زمان بوشهر معتقد به شیوه مدیریت مشارکتی بودند.
حقیقی بابیان اینکه مردان و زنان این خطه در مبارزه با استعمار و استکبار پیشگام بودند، گفت: در تاریخ بوشهر مردان بزرگی در مقابله با دشمن ایستادگی کردند که میتوان به شهیدان رئیسعلی دلواری، نادر مهدوی، وردیانی، شمسا، قنبرپور و... اشاره کرد.
وی بیان داشت: در اوایل انقلاب شهید صادق میگلینژاد در مدرسه سعادت به شهادت رسید و این امر نشان میدهد مدرسه سعادت در قیام علیه استبداد پیشگام بوده است.
معاون استاندار بوشهر اظهار داشت: دلیل اهمیت دیگری که میتوان به مدرسه سعادت داد این است که مردان و چهرههای سرشناسی از بوشهر ازجمله آیتالله صفایی بوشهری، پرفسور نبی پور، اسماعیل رائین در این مدرسه تحصیل کردند.
حقیقی گفت: استاندار بوشهر 2.5 میلیارد تومان اعتبار برای مرمت و تجهیز مدرسه تاریخی سعادت بوشهر اختصاص داده است و باید تلاش کنیم بوشهر در تراز خودش در ایران و دنیا معرفی شود.