رییس شورای شهر بوشهر در آئین بهره برداری از این پروژه ها با بیان اینکه در راستای گسترش ورزش همگانی و شهروندی ایجاد چهار زمین چمن ورزشی مصنوعی در محلات شهر بوشهر در سال گذشته به تصویب رسید که امروز سه زمین آن به بهره برداری رسید، اظهار داشت: توسعه ورزش محلات، فضای سالم و با نشاطی را برای جوانان فراهم می کند و شورای شهر نیز با جدیت این رویکرد را دبنال خواهد کرد.
عبدالخالق برزگرزاده ادامه داد: یکی از ویژگی های مهم نظام محلات در بوشهر، برگزاری مسابقات بین محلات بود که منجر به پویایی ورزش در این شهر می شد، ولی متاسفانه مدتهاست این روند متوقف شده که امید می رود با فراهم شدن زیرساخت های آن، ورزش و مسابقات محلات نیز به دوران اوج گذشته بازگردد.
وی خاطرنشان کرد: اقدامات شورا و شهرداری در سرمایهگذاری و بسترسازی برای توسعه زیرساختهای ورزشی به طور همسو و موازی باهم در بعد ورزش همگانی و ورزش قهرمانی انجام گرفته است و امیدواریم این امر در سال 94 خصوصا در زمینه ایجاد زمین های ورزشی تداوم داشته باشد.
ایمان چارکی با بیان اینکه بدون شک ورزش محلات پایهگذار اصلی ورزش قهرمانی در بیشتر رشتهها بوده، اظهار داشت: مدیریت شهری توجه ویژه ای به احداث زمین های ورزشی در محلات مصروف کرده و در اولین گام امروز شاهد افتتاح سه زمین چمن مصنوعی در محلات شهر بوشهر بودیم.
وی با بیان اینکه احداث این زمین های چمن مصنوعی در پارک های هنرمند هلالی، شغاب و پارک دانش در محله بهمنی با هزینه 800 میلیون تومانی انجام گرفت و انشالله در برنامه سال 94 شهرداری ایجاد چند زمین چمن مصنوعی دیگر در دستور کار قرار دارد.