معاون آمار و برنامه ریزی مرکز امور اصناف و بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت در سفر به شهرکرد گفت: براساس برنامه ریزیهای انجام شده و تاکید وزیر صنعت، معدن و تجارت، با توسعه زیرساختهای الکترونیک زمان تقاضا تا صدور پروانه فعالیت واحدهای صنفی از ۹۰ روز به ۱۰ روز کاهش می یابد
جمشید گلپور افزود: اتاقهای اصناف اطلاعات فعالیت خود را در سامانه ثبت اطلاعات اصناف کشور ثبت و به روز رسانی کنند
وی بر برگزاری دوره های آموزشی کسب و کار و آشنایی با قوانین صنفی برای فعالان اصناف تاکید کرد وگفت: اصناف ایران باید به سوی استاندارد های جهانی حرکت کنند.
گلپورافزود: هم اینک بازارهای جهانی به سوی تجارت الکترونیک پیش می روند
معاون برنامه ریزی مرکز امور اصناف و بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت همچنین از ادغام اتحادیه های اصناف در شهرستانها که عملکرد آنان ضعیف و مطابق استانداردها نیست، خبر داد.
جمشید گلپوردر جمع مسئولان اتاقهای اصناف شهرستان های نه گانه چهارمحال وبختیاری در شهرکرد گفت: فعالیت اتحادیه های اصناف باید کوچک سازی، ساماندهی و برای موفقیت در امور، به سمت نوگرایی و جوان گرایی سوق یابد
رییس سازمان صنعت،معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری هم در این نشست گفت:هم اینک در این استان، ۲۶ هزار و ۵۰۰ واحد صنفی پروانه دار و سه هزار و ۵۰۰ واحد صنفی بدون پروانه فعالیت می کنند.
سید نعیم امامی با اشاره به فعالیت ۲۱۶اتحادیه صنفی و ۱۰ اتاق اصناف در چهارمحال و بختیاری گفت: اتاق های اصناف باید به سمت توسعه زیرساختها و استقلال اعتباری بروند.
در این نشست مسئولان اتاقهای اصناف شهرستانهای چهارمحال و بختیاری مشکلات واحدهای صنفی استان ر ا تشریح کردند.