کد خبر: 710368
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۳
علت فریزر کردن گوشت و مواد غذایی این است که می‌خواهیم طولانی مدت از آن‌ها نگه داری کنیم ولی باید توجه کنیم خاصیت خود را از دست ندهد.

پیام فرح بخش متخصص تغذیه گفت: ما توصیه‌مان این است که تا حد امکان غذاها را به صورت تازه مصرف کنند و اگر می‌خواهند گوشت را در یخچال نگه داری کنند 2 تا 3 روز حداکثر نگه‌داری شود و بیشتر از آن درست نیست.


وی در ادامه بیان کرد: برای نگه داری گوشت در فریزر هم می‌توان تا 6 ماه گوشت را نگه داشت ولی توصیه‌ ما به افراد این است که در یک ماه اول بعد از انجماد گوشت‌ها را استفاده کنیم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار