کد خبر: 623095
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۰
ايران، اولين خبر رسانه‌هاي جهان، يك روز پس از توافق اوليه
پس از توافقات اوليه هسته اي بين جمهوري اسلامي ايران و گروه 1+5، «ايران» به پربازتاب ترين خبر رسانه هاي جهان شده است كه واكنش هاي متفاوتي از منطقه تا سراسر دنيا را به همراه دارد. طبق معمول رژيم صهيونيستي هنوز بر طبل مخالفت مي كوبد و خواهان فشار بر تهران است.

پس از توافقات اوليه هسته اي بين جمهوري اسلامي ايران و گروه 1+5، «ايران» به پربازتاب ترين خبر رسانه هاي جهان شده است كه واكنش هاي متفاوتي از منطقه تا سراسر دنيا را به همراه دارد. طبق معمول رژيم صهيونيستي هنوز بر طبل مخالفت مي كوبد و خواهان فشار بر تهران است.

در حال حاضر كه دولت باراك اواباما به شدت خواهان تعامل و حتي رابطه با ايران است،‌ تندروترين افراد و گروه ها در اين رژيم حاكم هستند. اگر چه به عقيده بسياري اين نوع واكنش تنها در نمايش و در حد ظاهر است اما با اين وجود بنيامين نتانياهو هنوز در حال اعتراض است. در اين اعتراض برخي از كشورهاي عربي همچون عربستان سعودي نيز نقش پررنگي را بازي مي كنند.


در اين بخش تعدادي از تيترهاي رسانه هاي جهاني عنوان مي شود:


بي بي سي: ايران از توافقي استقبال كرد كه اسراييل آن را «اشتباه» مي خواند

رويترز: پس از نقطه عطف توافق (معامله) هسته اي، راه سختي پيش رو است

تلگراف: (به نقل از سفير پيشين انگليس در ايران) ايران و آمريكا درس هايي از شكست آموخته اند

فرانس 24: آيا [برداشتن تحريم ها] اقتصاد ايران را زنده مي كند؟

اينديپندنت: توافق هسته اي: ايران با آمريكا و ديگر قدرت هاي جهان به توافقي تاريخي رسيد

يو اس آ تودي: اعراب پس از اين توافق با ايران متحد نمي شوند

يو اس آ تودي: توافق هسته اي با ايران چگونه انجام شد؟

اي بي سي نيوز: پس از توافق هسته اي ايران قيمت نفت كاهش پيدا كرد

اي بي سي نيوز: توافق ايران مي تواند در مذاكرات سوريه و تاثير بگذارد

الجزيره: سياستمردان آمريكا تحريم هاي جديدي را عليه ايران برنامه ريزي مي كنند

واشنگتن پست: كري در توافق با ايران فعال تر (نزديك تر) بازي مي كند

بوستون هرالد: كانادا نسبت به توافق با ايران به شدت بدبين است

بوستون هرالد: زمان اتفاقات كليدي در مذاكرات ايران و آمريكا

بوستون هرالد: توافق با ايران گزينه هاي اندكي براي اسراييل باقي مي گذارد

نيوز 24: اوباما نتانياهو پس از توافق هسته اي ايران گفت و گو كردند

نيوز 24: توافق هسته اي ايران خاورميانه را عصباني كرد

نيوز 24: اسراييل از توافق هسته اي ايران به شدت انتقاد كرد

ديلي بست: ناگهان انتظارات بزرگ براي روابط ايران و آمريكا

خبرگزاري فرانسه: اگر توافق متزلزل شود نمايندگان (آمريكا) به تحريم ها بر مي گردند

گلوب اند ميل: با اين توافق مذاكرات بعدي سخت خواهد شد

لس آنجلس تايمز: توافق هسته اي با ايران تنها «گام اول» صعود دشوار است

لس آنجلس تايمز: نزديك شدن آمريكا و ايران پس از ماه ها مذاكره مخفي انجام شد

لس آنجلس تايمز: ايران محدوديت هسته اي را پذيرفت




غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۴
محمد
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۵:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۴
4
3
سلام
توافقنامه‌اي افتضاح و خيانت آلود امضا شد. شانتاژهاي رسانه‌اي از يك سو، و حمايت كوكورانه برخي مردم عجول و لجوج از سوي ديگر، اجازه موضع‌گيري مستقيم را به رهبري معظم انقلاب اسلامي نمي‌دهد، به جز آنكه ايشان از آنچه در نامه آقاي روحاني آمد تشكر و قدرداني كنند، نه از واقعيت.
اما قضيه وخيم‌تر از آنست كه تصورش كنيم.
يك جنگ زرگري به تمام معناي 4 روزه در ژنو، شب آخري با عنوان جنگ "واژه‌ها" كه نوعاً پوچ و سر كاري بود، اما حرفه‌اي به صورتيكه از كامران نجف‌زاده صدا و سيما گرفته تا سايت‌هاي اصولگرا فريب اين واژه جعلي را خوردند.
به راستي يك نفر از موافقان اين تركمنچاي پيدا نمي‌شود كه براي ما بيسوادان توضيح دهد آن چه ديپلماسي است كه بدون دادن هيچ حقي از ايران، در 4 روز دشمنان ما 180 درجه تغيير مسير دهند و سپس در آغوش يكديگر فرو روند؟! البته صورت سؤال را آنگونه كه ظريف مي‌گويد نوشتم، اما واقعيت اينست كه نه ما تمام حقوقمان حفظ شد، نه دشمن درجه‌اي تغيير جهت داده است.
اگر ديپلماسي عبارتست از ظاهر ديپلماتيك(الفاظ، ژست‌ها، زبان بدن و ...)+ اهداف ديپلماتيك، خوب مشكل غرب با ما كه در الفاظ و ژست و انگليسي حرف نزدن نبود. مشكل غرب در يك جمله بود كه بارها آن را بيان كردند:
"ايران بايد بلند پروازي‌هاي هسته‌اي‌اش را متوقف كند."
خب ظاهر و الفاظ كه مشكل نبود. اهداف استراتژيك جمهوري اسلامي هم قرار نبود تغيير كند. چه آنكه تا زمانيكه احمدي نژاد بود، وي به رژيم صهيونيستي مي‌تاخت. از زمانيكه احمدي نژاد رفت و مسئولين منفعل دولت فعلي حاكم شدند، اين رهبري بود كه در هر جلسه عمومي و خصوصي، به رژيم جعلي و نجس و هار صهيونيستي مي تاخت و ايشان بود كه سيبل ميدان شده بود.
خب يكي از اين مهندسان متفكر ديپلماسي جديد دولت توضيح دهد آقاي ظريف و تيمش با چه وسيله اي به قول خودشان غرب را مجاب كردند در مقابل ما كوتاه بيايد؟!
خنده، لاتين حرف زدن، حركات دست، يا از همه مهم‌تر تغيير اهداف؟! اگر تعريف شما از ديپلماسي تعريف جديدي است بگوييد ما هم بدانيم و ثبت جهاني كنيم.
صحبت راجع به مفاد قرارداد يك بحث است، اصل چنين قراردي بحث ديگر.
بحث اصلي كه زبانمان مو درآورد از بس توضيح داديم اينست كه به راستي چرا احمدي نژاد و جليلي، اصل اين قضيه كه آمريكا و چند كشور اروپايي بايد براي ما اجازه كار صادر كنند را نپذيرفتند. نكته اصلي اينجاست. مگر سازمان ملل نداريم؟! مگر آژانس بين المللي انرژي اتمي نداريم؟! خب چرا بايد با دست خود به دنيا بگوييم ايران از 4 كشور(آمريكا، انگليس، فرانسه، آلمان) اجازه مي‌گيرد كه چه بكند و چه نكند؟! خبط بزرگ اينجاست. اين آغاز نهري است كه در نهايت به اقيانوس طمع دشمنان مي‌رسد و ظريف و دوستانش نمي‌توانند با كاسه، اقيانوس ادعاها و پرونده‌ها را خالي كنند.
نكته دوم مفاد اين قرارداد توافقنامه ننگين است. مگر ظريف و دوستان نگفته بودند ايران حقي از حقوق خود را از دست نمي‌دهد و فقط برنامه اتمي‌اش را شفاف‌تر مي‌كند؟! اين تعطيلي 20 درصد، عدم سوختگذاري اراك و فردو، اجبار در استفاده از سانتريفيوژهاي نسل قديم، نابود كردن سوخت 20 درصد، نابود كردن باقيمانده سوخت 5 دردصد، و ... اين‌ها حق ايران نبود؟! به اين‌ها ميگويند شفاف‌تر؟!
چرا دروغ؟! چرا دروغ؟! چرا دروغ؟!
ميخواهيد حقوق حقه‌مان را بدهيد برود، رك و پوست‌كنده بگوييد. اين ها فراتر از شفاف‌سازي است. اين ها دست كشيدن از حقوق است. مگر رهبري نفرمودند يك قدم هم عقب‌نشيني نكنيد؟!
حرف ما اينست: هر كاري مي‌خواهيد بكنيد، اما چفيه را از دور گردتان برداريد، دروغ نگوييد و لبخند تصنعي نزنيد. بعد راحت باشيد.
نكته سوم: مفاد قرارداد همان‌هايي بود كه هفته‌هاست از سوي روزنامه‌هاي آمريكايي و روزنامه‌هاي رژيم صهيونيستي افشا شده بود.
آقاي ظريف! شما كه گفتيد آن‌ها برداشت و تحليل خودشان را مي‌نويسند! جل الخالق!! برداشت‌هايشان عين واقعيت بود! پس محرمانه بودن مذاكرات براي چه بود؟ براي كه بود؟! مردم ايران؟! جان كري و فرانسوا اولاند كه در سفر به سرزمين‌هاي اشغالي، نتانياهو را در جريان كامل گذاشته بودند. رسانه‌هاي غربي هم كه همين مفاد را اعلام كرده بودند. فقط مردم ايران نامحرم بودند؟! نامردي و نامروتي تا اين حد در ايران ديده نشده بود. صد رحمت به ناصرالدين شاه.
و آخرين نكته يعني نكته چهارم:
دشمن معدود غربي-كه بدبختانه آقاي ظريف تأكيد دارد قدرت‌هاي جهاني- درست 10 سال قبل هم با آقاي روحاني به توافق رسيدند و عمل نكردند. آن هم در شرايطي كه هنوز انرژي هسته‌اي بومي نشده بود. پس از 10 سال، پس از 10 سال مقاومت مردم و رهبري، شهيد دادن، توسعه سريع فناوري هسته اي در دولت آقاي احمدي نژاد و مقابله با زورگويي توسط آقاي جليلي، ما وارد فاز غير قابل بازگشت شده بوديم. غرب ديگر هيچ غلطي نمي‌توانست بكند. آن‌ها يكبار تحريم كامل كرده بودند. 10 بار ديگر تحريم كردن با الان هيچ فرقي نداشت و ندارد.
رجوع كنيد به صحبت‌هاي آقاي جان كري پس از توافق كه مي‌گويد: ما اگر اين توافق را امضا نمي‌كرديم و تحريم را ادامه مي‌داديم، ايران سريع‌تر برنامه اتمي‌اش را پيش مي‌برد. ما مجبور بوديم!!
دقت كنيد: اين آمريكا بود كه مجبور بود، اما با زيركي خودش را بي‌نياز نشان داد، اما ظريف و دوستان فكر كردند واقعاً جنگ واژه‌ها است(در خوشبينانه‌ترين حالت گول خوردند) و ذوق و شوق خود را نشان دادند. آقاي ظريف! بايد مذاكرات را قطع مي‌كرديد و مي‌گفتيد من رفتم! اين غرب بود كه دنبالتان مي‌آمد! بند بند حقوقمان را دو دستي داديم! آخر قرارداد هم غرب نوشت:
اين توافق اوليه است تا توافق نهايي براي محل و نحوه غني‌سازي تعيين شود!!!!
ديگر گوسفند قرباني كردن نمي‌خواست! ننه قمر هم دست از خواسته‌اش مي‌كشيد، غرب مي‌گفت دمت گرم!!
آن مردمي كه تصور كردند نان ما در دست غرب است و از روزي دهنده واقعي يعني خداوند قادر و متعال، غافل شدند، فقر و فلاكتي را تجربه خواهند كرد كه نمونه اش كم نظير باشد. اين درس تاريخ است. خداوند در قرآن مجيد مي‌فرمايد: سنت خداوند تغيير ناپذير است. سنت خداوند چيست؟ اينكه كسي كه چشمش به دست ديگران باشد، هيچگاه به گندم ري نخواهد رسيد. به قول رهبري:
ملتي كه از تاريخ درس نگيرد، محكوم به تكرار است.
يا حق.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۷:۴۵ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۵
1
1
يعني يه حق مسلم ايران رو فروختيم، يه حق مسلم ديگه خودمون رو به خودمون دادند! اونم به قيمت ثمن بخس.
صدا و سيما هم ماشاء الله تو كهكشان‌ها سير ميكنه! رفته تو كوچه از اون پيرزن بيچاره كه چشماش سو نداره متن توافق ژنوچاي رو بخونه مي‌پرسه نظر شما در مورد موفقيت ديپلماسي اخير دولت چيه؟!
خو اون بدبخت همون حرف گزارشگر رو تكرار ميكنه كه! چي بگه؟! بگه نظرم راجع به موفقيت تيم ديپلماسي منفيه؟!
علی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۳:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۵
1
0
محمد آقا جنگ زرگری از اول کار راه انداخته بودن,شما تازه بعد سی و اندی سال تازه دوزاریت افتاده!!
پاسخ ها
محمد
| IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۱۹:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۵
نخير. حق و باطل را مخلوط نكنيد.
انقلاب به دست مردمي متولد شد كه خواهان استقلال كشور و عزت انساني خود بودند. انقلاب يك هديه الهي بود و كاري كه بايد مي‌كرد را به درستي انجام داد.
جنگ زرگري را انقلابي‌نماهاي رياكار انجام مي دهند و ذهن و دل مردم را نسبت به انقلاب بدبين مي‌كنند.
شما عوض اينكه چشمت به اين جماعت دو رو باشد، خوب‌ها را ببين. آن‌ها هم هستند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار