کد خبر: 1292871
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۹
سخنگوی دبیرکل سازمان ملل متحد گفت که از اوایل ماه مارس هیچ کامیون حامل غذا، دارو یا سوخت وارد غزه نشده است.

جوان آنلاین: «استفان دوجاریک»، سخنگوی دبیرکل سازمان ملل متحد روز دوشنبه اعلام کرد: بر اساس گزارش دفتر هماهنگ کننده امور بشردوستانه سازمان ملل متحد در نوار غزه از اوایل ماه مارس هیچ کامیون حامل غذا، دارو یا سوخت وارد این منطقه نشده است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: در ۵۰ روز گذشته ذخایر غذا در نوار غزه به طور خطرناکی کاهش یافته و دارو‌های اساسی و تجهیزات پزشکی در این منطقه کمیاب شده است.

دوجاریک با بیان اینکه آمبولانس‌های نوار غزه به دلیل نبود سوخت در این منطقه مجبور هستند خدمات حیات بخش خود را کاهش دهند، گفت: نانوایی‌های نوار غزه تعطیل شده و ذخایر چادر ما و شرکای ما در عرصه بشردوستانه که مورد نیاز آوارگان است به پایان رسیده است.

سخنگوی دبیرکل سازمان ملل تصریح کرد: به دلیل دستورات صادر شده برای تخلیه برخی مناطق امکان دسترسی به برخی انبار‌های خود را نداریم.

وی اشاره کرد: دفتر هماهنگ کننده امور بشردوستانه سازمان ملل متحد نسبت به ادامه روند جلوگیری از ورود کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه و تاثیرات ویرانگر آن بر ساکنان این منطقه هشدار داده است.

دوجاریک گفت: کودکان و بزرگسالان به طور یکسان از مشکلات ناشی از گرسنگی و فقدان مراقبت‌های پزشکی رنج می‌برند.

وی در پایان اظهار داشت: هزاران نفر در نوار غزه مجدداً آواره شده‌اند و حملات علیه غیرنظامیان و گروه‌های امدادی افزایش یافته است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار