جوان آنلاین: تیمهای استقلال و هوادار در چارچوب دیداری معوقه از هفته بیست و دوم لیگ برتر از ساعت ۱۸ در ورزشگاه آزادی به مصاف هم رفتند و در نهایت استقلال به تساوی ۲ بر ۲ رسید.
داور: کوپال ناظمی
اخطار: داریوش شجاعیان (هوادار)
گلها: رامین رضاییان (۴) و کسری رحمتی (گل به خودی ۵۱) (استقلال)؛ داریوش شجاعیان (۶) محمدحسین صادقی (۲۸) (هوادار)
ترکیب استقلال: سید حسین حسینی، روزبه چشمی، رامین رضاییان، آرمین سهرابیان، ابوالفضل جلالی، رافائل سیلوا، دیدیه اندونگ، جلالالدین ماشاریپوف، آرش رضاوند (۸۹- امیرعلی صادقی)، جوئل کوجو (۴۶- محمدحسین اسلامی) و محمدرضا آزادی (۸۵- مسعود جمعه).
ترکیب هوادار: آرشا شکوری، عرفان معصومی، مجتبی حقدوست (۸۹- افشین صادق نژاد)، کسری رحمتی، ماتیو جرج، سید محمد ستاری، محمد حسین صادقی، میلاد خدایی اصل، حسین مهربان (۵۹- محمدحسین زواری)، داریوش شجاعیان (۸۹- صائب محبی) و کریم اسلامی (۸۲- مصطفی احمدی).
به گزارش آنا، استقلال خیلی زود توسط رضاییان به گل رسید، اما دو دقیقه بعد شجاعیان گل تساوی را به ثمر رساند. در ادامه صادقی با حرکت انفرادی و تماشایی خود باعث شد تا بار دیگر دروازه استقلال باز شود و نیمه اول را هوادار به سود خود تمام کند. استقلال در اوایل نیمه دوم با گل به خودی کسری رحمتی بازی را به تساوی کشاند. در ادامه گل سوم استقلال را VAR رد کرد تا آبیها پیش نیفتند. دیگر گل استقلال در وقتهای تلف شده بازی هم از سوی VAR مردود اعلام شد تا بوژوویچ نهمین بازی بدون برد را با آبیپوشان تجربه کند.
استقلال با تساوی در این دیدار ۳۰ امتیازی شد و به رتبه یازدهم صعود کرد. هوادار هم ۲۰ امتیازی در قعر جدول باقی ماند.