کد خبر: 1292196
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۶
مدیر کل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری گلستان خبر داد:
سید محسن حسینی ،مدیر کل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری گلستان از واریز ۱۹۷ میلیارد ریال توسط شهرداری های استان در سال ۱۴۰۳ به کتابخانه های عمومی از محل نیم درصد از درآمد آنها خبر داد.

به گزارش جوان آنلاین : سید محسن حسینی مدیرکل دفتر امور شهری وشوراهای استانداری استان گلستان  اظهار کرد: در راستای اداره و توسعه کتابخانه ها ، در سال ۱۴۰۳ بیش از ۱۹۷ میلیارد ریال به حساب کتابخانه ها واریز شد ، که ۱۱۷ میلیارد ریال توسط شهرداریهای استان و ۸۰ میلیارد ریال مستقیما از محل درآمدهای شهرداریهای استان ، توسط وزارت امور اقتصادی و دارایی به حساب نهاد کتابخانه های عمومی واریز شده است.

وی افزود: در سال ۱۴۰۲ ، کل کمک های شهرداریها به کتابخانه ها ، ۷۵ میلیارد ریال بود که با توجه به کمکهای ۱۹۷ میلیارد ریالی در سال ۱۴۰۳ ، افزایش بیش از ۲.۶ برابری را شاهد بودیم.

 حسینی ، پیشرفت جامعه را مبتنی بر فرهنگ دانست و گفت : پایه فرهنگ ، کتاب است و از آنجا که کتابخانه های عمومی فاقد اعتبارات کافی می باشند ، شهرداریها علیرغم گستردگی وظایف محوله و مضایق مالی ، تامین مالی کتابخانه های عمومی را از برنامه های خود می دانند . مدیر کل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری گلستان با تشکر از شهرداریهای استان ، از آنان خواست در سال ۱۴۰۴ کمک های شایسته تری به کتابخانه های عمومی استان ارائه نمایند .

برچسب ها: واریز ، کتابخانه ، شهرداری
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها