کد خبر: 1277163
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۷
سرپرست مدیریت نظارت بر ساخت و سازهای شهری شهرداری فردیس گفت: ایجاد زیرساخت های لازم برای هوشمند سازی مدیریت نظارت بر ساخت و سازهای شهری در دستور کار مدیریت شهری است.

سیدمهدی حسینی سرخنی هدف از تشکیل مدیریت نظارت بر ساخت و سازها در معاونت شهرسازی و معماری را نظارت علمی، تخصصی و ساختارمند بر ساخت و سازها برشمرد و اظهار کرد: با تشکیل این مدیریت،  جلوگیری از ساخت و سازهای غیر مجاز در شهر و حریم آن و نظارت دقیق و مطابق با استانداردهای شهرسازی به صورت تخصصی  در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود ساختارمند شدن فعالیت های ساختمانی، نظارت مهندسان و مشاوران تحصیل کرده بر صنعت ساختمان سازی، جلوگیری از احداث ساختمان های غیر استاندارد و غیر مجاز و رشد بی رویه و غیر اصولی شهر فردیس از جمله مهمترین دستاوردهای تشکیل و فعالیت مدیریت نظارت بر ساخت و سازها در معاونت شهرسازی و معماری شهرداری است.

سرپرست مدیریت نظارت بر ساخت و سازهای شهری شهرداری فردیس با اشاره به وضعیت نابسامان ساخت و سازهای غیرمجاز و رشد بی رویه ساختمان سازی به ویژه در نقاط حاشیه شهر در سال های گذشته، گفت: با تلاش مدیریت شهری و اجرای این طرح،  زمینه ساخت بناهای استاندارد، تحت نظارت این مدیریت فراهم شده و تخلفات ناشی از فعالیت های نا ایمن و خطرساز تا حد قابل توجهی کاهش یافته است؛ آمار رو به رشد صدور پروانه‌های ساختمانی در بازه زمانی مشخص، گواهی بر این ادعاست.

وی همچنین بیان کرد: شهرداری فردیس در تلاش است با استفاده از ظرفیت های مدیریت  فناوری و در راستای کاهش فساد و خطاهای انسانی، نسبت به ایجاد زیرساخت های لازم برای هوشمند سازی مدیریت نظارت بر ساخت و سازهای شهری و اجرای سیستماتیک این طرح اقدام کند.

برچسب ها: البرز ، کرج ، فردیس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار