کد خبر: 1272260
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۸
رئیس جمهور منتخب آمریکا شامگاه یکشنبه در سخنانی تاکید کرد هنگامی که وارد کاخ سفید می‌شود از ورود به جنگ‌هایی که آمریکا به طور بیهوده وارد آن شده، دست خواهد کشید.

جوان آنلاین: «دونالد ترامپ» رئیس جمهور منتخب آمریکا روز یکشنبه در سخنانی به اظهار نظر درباره کانال پاناما پرداخت.

به گزارش فارس، وی در این سخنرانی خود گفت: «خواستار آن هستیم که کانال پاناما به طور کامل و بدون هیچ سؤالی به آمریکا بازگردانده شود».

ترامپ اضافه کرد: «ما از ورود به جنگ‌های خارجی که آمریکا به طور بیهوده وارد آن شده، دست خواهیم کشید».

در ادامه بی‌توجهی رئیس‌جمهور آینده آمریکا به استقلال دیگر کشور‌ها، دونالد ترامپ تهدید به بازپس‌گیری کنترل کانال پاناما کرد.

پیش از این نیز وی با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی تروث‌سوشال گفته بود که ایالات متحده منافع قابل توجهی در «عملکرد امن، کارآمد و قابل اتکای» کانال پاناما دارد و اجازه نخواهد داد که این کانال «به دست نااهل» بیفتد.

وی در ادامه اظهار داشت که این کانال «صرفاً به نشانه همکاری» ایالات متحده و پاناما به این کشور واگذار شد و اگر اصول اخلاقی و قانونی این «ژست بزرگوارانه» رعایت نشود «بدون تردید ما خواستار بازگرداندن کانال پاناما به ایالات متحده خواهیم شد.»

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار