کد خبر: 1262318
تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۶
وزیر خارجه روسیه گفت که این کشور مایل به حفظ کانال ارتباطی با آمریکاست.

جوان آنلاین: وزیر خارجه روسیه از تمایل این کشور برای حفظ کانال ارتباطی با آمریکا سخن گفت.

به گزارش مهر، «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه روز سه شنبه با تاکید بر اینکه روسیه تمایلی به قطع ارتباط با آمریکا ندارد، گفت که اگر روسیه شاهد عزم آمریکا برای گفتگوهای صادقانه با در نظر گرفتن منافع روسیه باشد، مسکو هم آماده گفتگوهای برابر با این کشور خواهد بود.

لاوروف گفت که روسیه و آمریکا به عنوان بزرگترین قدرت‌های هسته‌ای، مسئولیت خاصی برعهده دارند که لازمه آن فعالیت سفارتخانه‌های دو کشور است.

وزیر خارجه روسیه تاکید کرد که با وجود بحران عمیق در روابط آمریکا و روسیه، واشنگتن هنوز آماده قطع این روابط نیست.

لاوروف یادآور شد که اگر آمریکا کماکان تمایل به عدم قطع تماس با روسیه داشته باشد، سفیر جدید روسیه در زمان مناسب تعیین خواهد شد. به گفته وزیر خارجه روسیه، در حال حاضر رویه‌های داخلی لازم برای انتصاب سفیر جدید روسیه در آمریکا آغاز شده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار