کد خبر: 1261886
تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۹
سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد که رژیم اسرائیل برای دور زدن محاصره دریایی یمن علیه خود دست به اقداماتی از قبیل تغییر مالکیت شرکت‌ها و ایجاد شرکت‌های صوری و انتقال دارایی ها زده است که این موارد از چشم ارتش یمن پنهان نیست.

جوان آنلاین: سرتیپ یحیی سریع، سخنگوی نیروهای مسلح یمن یکشنبه شب طی بیانیه‌ای اعلام کرد که بر اساس اطلاعاتی که در دست دارد، بسیاری از شرکت های فعال در کشتیرانی دریایی وابسته به رژیم اسرائیل در حال تلاش برای فروش دارایی های خود و انتقال این دارایی‌ها و اموال از کشتی های کشتیرانی و حمل و نقل دریایی به شرکت های دیگر یا ثبت نام به نام آن‌ها هستند.

سرتیپ سریع گفت که این اقدامات این شرکت‌ها در چارچوب دور زدن اقدامات تنبیهی جمهوری یمن علیه این کشتی‌ها و شرکت هاست.

سخنگوی ارتش یمن تأکید کرد که نیروهای مسلح این کشور به تغییر در مالکیت و یا پرچم‌ها وقعی نخواهد نهاد و با این کشتی‌ها بر اساس مقاصد و مالک کالاهایی که حمل می‌کنند، تعامل خواهد کرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار