جوان آنلاین: دفتر اطلاعرسانی دولتی غزه با اشاره به تداوم کشتارهای صهیونیستها در شمال غزه و تلاش اشغالگران برای اخراج فلسطینیان از بخش شمالی این باریکه تصریح کرد که کوچ اجباری مردم فلسطین، طرحی امریکایی – اسرائیلی است که بزرگترین و خطرناکترین طرح واشینگتن – تلآویو در قرن ۲۱ است.
وزارت جنگ رژیم صهیونیستی روز شنبه بار دیگر تکرار کرد که فلسطینیان ساکن نیمه شمالی غزه باید این منطقه را تخلیه کنند. یکی از سخنگویان ارتش رژیم صهیونیستی گفت: «منطقه «شیخ رضوان» در شهر غزه و نواحی پیرامون جبالیا و کمپهای پناهندگان نیز از مناطقی هستند که فلسطینیان باید آن را تخلیه کنند.» این سخنگو در پستی در شبکههای اجتماعی از ساکنان این مناطق خواست به منطقه المواسی در جنوب غزه حرکت کنند، منطقهای ساحلی که صدها هزار نفر در آن آواره هستند. غیرنظامیان بهسوی مناطق به اصطلاح «بشردوستانه» هدایت میشوند، مناطقی که صهیونیستها آنها را به عنوان مناطق امن اعلام میکنند. اشغالگران همزمان با این اظهارات، تکتیراندازهای صهیونیست را به کار گرفته که به هرکسی که قصد خروج از این منطقه را دارد، شلیک میکنند و این مناطق نیز هدف بمبارانهای رژیم اشغالگر قرار میگیرند. دفتر اطلاعرسانی دولتی غزه اعلام کرد، طرح کوچ اجباری فلسطینیها از شمال نوار غزه یک طرح امریکایی و اسرائیلی است. رژیم اشغالگر دست به کشتارهایی در استانهای شمال نوار غزه میزند که طی آن از ۹ روز قبل بیش از ۳۰۰ تن کشته شدهاند. این نهاد تصریح کرد: «طرح کوچ اجباری فلسطینیها از شمال نوار غزه یک طرح امریکایی و اسرائیلی است و ما با جنگی جنایتکارانه برای ریشهکنکردنمان مواجه هستیم.» دفتر اطلاعرسانی دولت غزه عنوان داشت: «ما از جامعه بینالملل و بهویژه روسیه و چین میخواهیم برای متوقف ساختن جنایتهای اشغالگران مداخله کنند.» وی اظهار کرد: «رژیم اشغالگر برای اجرای یک طرح کوچ اجباری تلاش میکند که این طرح بزرگترین و خطرناکترین طرح امریکایی و اسرائیلی در قرن ۲۱ است.»
روزنامه هاآرتص گزارش کرد: «بر اساس طرح ژنرالها، هرکس که در شمال نوار غزه بماند، محاصره خواهد شد و گرسنه خواهد ماند.» این روزنامه رژیم صهیونیستی در ادامه اذعان کرد: «طرح ارتش اسرائیل موسوم به طرح ژنرالها با قانون بینالمللی همخوانی ندارد و فرصت حمایت جامعه بینالملل از آن بسیار ناچیز است.» روزنامه انگلیسی گاردین در مطلبی درباره جنایات اخیر صهیونیستها در نواحی شمالی غزه گزارش کرد وضعیت این مناطق بسیار وخیم است و فلسطینیان در شمال غزه تحت فشار فراوانی هستند. صدها هزار فلسطینی در نواحی شمالی غزه با دستور تخلیه صهیونیستها مواجه شدهاند، اما آنها جایی برای رفتن ندارند، زیرا هیچ نقطه امنی در غزه وجود ندارد و صهیونیستها شدت حملات خود به این منطقه تحت محاصره را تشدید کردهاند. یک فلسطینی ۲۵ ساله به گاردین گفت: «اوضاع هر روز سختتر میشود. نمیتوان شدت ترس و وخامت شرایط را توصیف کرد. نمیتوانم غزه را ترک کنم. میخواهم، اما گذرگاه رفح از ماه مه بسته شده است.»