کد خبر: 1256480
تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۲
همزمان با هفته ملی کودک صورت می‌گیرد
این نمایش بر اساس طرحی از آیدا احمدپور به نویسندگی زیبا برجی برای کودکان و نوجوانان بالای هفت سال تولید شده است.

جوان آنلاین: نمایش «یارا و ماموریت عروسکی» به کارگردانی رحمت امینی و سمیراسادات طباطبایی که قرار بود از روز ۲۲ مهر اجرا‌های خود را در مرکز تئاتر کانون آغاز کند، به مناسبت هفته ملی کودک دو اجرای رایگان در روز‌های ۱۹ و ۲۰ مهر در این مرکز خواهد داشت.

این نمایش بر اساس طرحی از آیدا احمدپور به نویسندگی زیبا برجی برای کودکان و نوجوانان بالای هفت سال تولید شده است.

نمایش «یارا و ماموریت عروسکی» در مورد کارگاهی است که باباعروسکی در آن عروسک‌ها و اسباب‌بازی‌های آسیب‌دیده از دست بچه‌ها را تعمیر می‌کند. روز به روز بر تعداد چنین اسباب‌بازی‌ها و عروسک‌هایی در کارگاه افزوده می‌شود و بابا عروسکی، برای رفع این مشکل، عروسکی انسان‌نما به نام «یارا» می‌سازد تا دستیارش باشد و به سراغ عروسک‌ها و اسباب‌بازی‌ها برود و آن‌ها را به کارگاه بیاورد.

کوروش محمدرضا، مهدیه تاجیک‌راد، الهام خداوردی، سپیده چنگیزی، پانیذ صادقی‌مقدم، بهناز خانی، شاهد بهوند و عسل فروزفر در این نمایش نقش‌آفرینی می‌کنند.

نمایش «یارا و ماموریت عروسکی» تا ۳۰ آبان هر روز به جز روز‌های شنبه ساعت ۱۷ در سالن گلستان مرکز تولید تئاتر و تئاتر عروسکی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان واقع در بوستان لاله تهران اجرا می‌شود.

علاقه‌مندان می‌توانند برای هماهنگی و ذخیره بلیت با شماره ۰۹۳۹۸۸۶۴۵۴۵ و ۰۲۱۸۸۹۶۶۱۱۹ تماس بگیرند.

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هفته ملی کودک را ۱۴ تا ۲۰ مهر ۱۴۰۳ با شعار «برای کودکان برای آینده» در سراسر کشور برگزار می‌کند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار