کد خبر: 1251397
تاریخ انتشار: ۲۵ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۱
مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران گفت: طبق قانون همه مراکز باید تأییدیه آتش‌نشانی داشته باشند متأسفانه در شهر تهران از ۴۵۳۸ مدرسه صرفاً سه مدرسه تأییدیه آتش‌نشانی دارند.

جوان آنلاین: قدرت الله محمدی رئیس سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران امشب ۲۵ شهریورماه ۱۴۰۳ در برنامه تهران ۲۰ مورد وضعیت ایمنی مدارس تهران گفت: سازمان آتش‌نشانی مسئول صیانت از جان و مال مردم محدوده جغرافیای شهر تهران است.

به گزارش فارس، مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران ادامه داد: ما برای این مأموریت اولویت‌بندی کردیم که در این اولویت به ترتیب مراکز درمانی مراکز تجاری و بعد از آن مدارس قرار می‌گیرند.

وی افزود: ما از مردم و مسئولین گلایه داریم چرا که هیچ سازمانی به ما نامه نزد که ما به دنبال ایمن‌سازی هستیم درحالی‌که باید ما آن‌ها را اجبار به ایمن‌سازی کنیم.

محمدی بیان کرد: طبق آمار، در تهران ۴۵۳۸ مدرسه دولتی و غیردولتی وجود دارد که ۱۵۳۴ تا از آن‌ها مهدکودک است که حساسیت کار را بالا می‌برد ما نزدیک به ۳۸۲۰ مدرسه را از نزدیک بازدید و ۴۴۳۰ دستورالعمل برای مدارس صادر کردیم.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران افزود: تا این لحظه ۴۳ پرونده تشکیل شده است که متأسفانه سه مدرسه تأییدیه آتش‌نشانی را گرفتند، اما بقیه این مدارس وضعیتشان در همان اخطار‌هایی است که ما داده‌ایم.

وی گفت: طبق قانون همه مراکز باید تأییدیه آتش‌نشانی داشته باشند متأسفانه در شهر تهران از ۴۵۳۸ مدرسه تنها سه مدرسه تأییدیه آتش‌نشانی دارند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار