کد خبر: 1248951
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۹
زاهدان_مدیر عامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان از برخورد دو خودرو با ۴کشته و۴مجروح در یکی از محور‌های مواصلاتی این استان خبر داد.

جوان آنلاین: سید محمد مهدی سجادی از برخورد دو دستگاه خودروی سواری سمند با پراید در محور زاهدان به نهبندان با ۴ جان‌باخته و ۴ مصدوم خبر داد و افزود: در ساعت هشت و ۱۷ دقیقه امروز دوشنبه ۱۲ شهریورماه، در تماس تلفنی با مرکز کنترل و هماهنگی عملیات جمعیت هلال احمر، گزارشی مبنی بر تصادف دو خودوری سواری پراید و سمند در کیلومتر ۱۹۰ محور زاهدان به نهبندان دریافت شد.

به گزارش مهر، وی ادامه داد: بلافاصله تیم عملیاتی پایگاه امداد و نجات شهید فناهی سفیدابه شهرستان نیمروز به محل حادثه اعزام شدند، که در این عملیات، چهار مصدوم حادثه به صورت درمان سرپایی اقدامات کمک‌های اولیه را دریافت کردند.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان، بیان کرد: به دنبال این حادثه، متأسفانه دو سرنشین خودرو سواری پراید و دو سرنشین خودرو سواری سمند جان‌باخته بودند که توسط تیم عملیاتی هلال احمر رهاسازی و به عوامل انتظامی و اورژانس تحویل داده شدند.

وی در پایان تاکید کرد: رانندگان، موارد ایمنی و رعایت قوانین را در اولویت کار قرار داده وبا سرعت مطمئنه اقدام به رانندگی کنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار