کد خبر: 1247182
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۸
مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت بهره‌برداری مترو تهران از عدم خدمت رسانی متر در حدفاصل ایستگاه علی‌آباد تا ایستگاه جوانمرد قصاب با آغاز فاز نخست بهسازی خط یک مترو از ۲۶ شهریور ماه ۱۴۰۳ خبرداد.

جوان آنلاین: مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه به اطلاع مسافران گرامی می‌رساند: با آغاز فاز نخست بهسازی خط یک مترو از ۲۶ شهریور ماه ۱۴۰۳، سرویس‌دهی در روز جمعه ۲ شهریور ماه در حدفاصل ایستگاه علی‌آباد تا ایستگاه جوانمرد قصاب انجام نخواهد شد.

به گزارش برنا، لازم به توضیح است که حرکت قطار‌های خط یک متروی تهران در این روز به دو بخش تقسیم می‌شود که شامل سرویس‌دهی از ایستگاه تجریش تا ایستگاه علی‌آباد و بالعکس و همچنین از ایستگاه جوانمرد قصاب تا کهریزک و شهر پرند است؛ بنابراین تنها در حدفاصل ایستگاه علی‌آباد تا ایستگاه جوانمرد قصاب خدمات‌رسانی انجام نمی‌شود.

برای رفاه حال شهروندان در روز جمعه، هماهنگی‌های لازم با شرکت اتوبوسرانی جهت انتقال مسافران از ایستگاه علی‌آباد به ایستگاه جوانمرد قصاب و بالعکس هم‌زمان با ساعات بهره‌برداری مترو انجام شده است.

گفتنی است، عملیات بهسازی این خط تا پایان شهریورماه ادامه خواهد داشت.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار