کد خبر: 1245243
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۰
رئیس سازمان سینمایی کشور مطرح کرد
با این تفاسیر انتظار داریم که چرخه اقتصادی سینما خوب بچرخد، دعوا‌های اکران مرتفع شود و اختلاف‌ها برطرف، اما تا زمانی که توسعه وجود نداشته باشد با این تعداد پایین سالن سینما نمی‌توانستیم موفق شویم. 

جوان آنلاین: رئیس سازمان سینمایی کشور با بیان اینکه گروه خاصی همیشه در تمامی حوزه‌های سینمایی وجود دارد که انحصار همه چیز را در دست می‌گیرد، گفت: سینمای پربحرانی را تحویل گرفتیم و الان در آرامش تحویل می‌دهیم، اگر دعوا‌های سیاسی از سینمای ایران کنار رود، سینما مسیر زیادی برای پیمودن دارد. 
محمد خزاعی، رئیس سازمان سینمایی در مراسم قدردانی از مدیران و کارکنان مؤسسه سینماشهر با بیان اینکه امروز اتفاقات بزرگی در سینما افتاده است که نمی‌توان فراموش کرد، گفت: توسعه زیرساخت‌ها از جمله مهم‌ترین اقداماتی بود که در سازمان سینمایی اتفاق افتاد. یکی از اولین اقداماتی که زمان استقرار در سازمان سینمایی انجام دادیم این بود که تعداد سالن‌های ایران چقدر است، چه شهر‌هایی فاقد سالن سینما هستند. با بررسی‌های انجام شده، مشخص شد که در شهر‌های بالای ۱۰۰ هزار نفر جمعیت حدود ۲۲۰ سالن سینما وجود دارد. 
رئیس سازمان سینمایی کشور خاطرنشان کرد: با این تفاسیر انتظار داریم که چرخه اقتصادی سینما خوب بچرخد، دعوا‌های اکران مرتفع شود و اختلاف‌ها برطرف، اما تا زمانی که توسعه وجود نداشته باشد با این تعداد پایین سالن سینما نمی‌توانستیم موفق شویم. 
خزاعی بیان کرد: افزایش تعداد سالن‌های سینمای ایران به هزار سالن پیش‌بینی شده بود که در حال حاضر در آستانه ۹۰۰ سالن هستیم و اگر دولت ادامه پیدا می‌کرد، در سال آینده ۱۰۰۰ سالن به مردم تحویل داده می‌شد. 
وی با بیان اینکه وضعیت نمایش سالن‌های سینمای ایران خیلی استاندارد نبود و شیوه نمایش در سالن‌ها حتی ۲ k هم نیست، خاطرنشان کرد: وظیفه سازمان سینمایی این بود که سطح کیفی نمایش را ارتقا دهد، هاشم میرزاخانی، مدیرعامل مؤسسه سینما شهر طرحی ارائه کردند و مذاکراتی نیز انجام شد. اگر دولت سیزدهم به سال بعد می‌رسید این اتفاق ۱۰۰ درصد محقق می‌شد. 
رئیس سازمان سینمایی کشور با اشاره به اینکه یکی دیگر از برنامه‌های این سازمان افزایش تعداد مخاطبان بود، گفت: در برنامه چهار سال دولت سیزدهم (تا سال ۱۴۰۴) پیش‌بینی شده بود که تعداد مخاطبان به ۴۰ میلیون نفر برسد که با افزایش تعداد سالن‌ها و توسعه زیرساخت این اتفاق میسر می‌شد. راه‌اندازی سامانه بلیت فروشی آی‌تیکت، سینما کارت و گیشه سیار یکی دیگر از اقدامات مهم سینماشهر است. در طرح سینماکارت تمامی کارمندان و بازنشستگان کشور از سینما کارت استفاده خواهند کرد و زیرساخت‌های آن فراهم شده و صرفا نیاز به پیگیری برای اجرا دارد و می‌تواند تحولی در اقتصاد سینما ایجاد کند. 
خزاعی اظهار کرد: مهم‌ترین مسئله و اقدام در مؤسسه سینما شهر، شکستن انحصار قیمت‌ها بود که از این بابت بسیار خرسندیم. چراکه عده‌ای تجهیزات سینمایی را در انحصار خود گرفته بودند و همین موضوع قیمت‌ها را به شدت افزایش داده بود، موسسه سینماشهر با ورود به این موضوع قیمت‌ها را به شدت کاهش داد. تجهیز سالن سینما پیش از این کم‌تر از ۵/۲ تا ۳ میلیارد تومان هزینه نداشت، با ۳۵ درصد قیمت در حال انجام است یا سرور‌هایی که با انحصار قیمت گزافی داشتند با ۱۰۰ میلیون تومان ارائه می‌شوند. 
وی با اشاره به مقاومت‌ها و جریان‌سازی‌های کاذب انحصارگران یادآور شد: در سینمای ایران مافیا وجود دارد؛ به این معنا که گروه خاصی همیشه در تمامی حوزه‌های سینمایی مانند تولید، پخش و مجوز‌ها وجود دارد که انحصار همه چیز را در دست می‌گیرند، اما موسسه سینما شهر با شکستن این انحصار کمک شایانی به سینمای ایران کرد. 
رئیس سازمان سینمایی کشور خاطرنشان کرد: سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ دوران پربحرانی برای سینمای ایران بود و در تاریخ ثبت شد؛ سال‌هایی که با کرونا، تعطیلی سینما‌ها و اغتشاشات، هنرمندان به فکر تأمین هزینه‌های زندگی خود بودند. شاید کسی در این هوای مه‌آلود متوجه وقایع نباشد، اما بعد‌ها در تاریخ ثبت می‌شود که چه کسانی تلاش کردند تا سینما‌ها از بین نرود، زیرساخت‌ها توسعه یابد و رونق به سینما‌های ایران بازگردد. سینمای پربحرانی را تحویل گرفتیم و الان در آرامش تحویل می‌دهیم، اگر دعوا‌های سیاسی از سینمای ایران کنار رود، سینما مسیر زیادی برای پیمودن دارد؛ سینمای ایران حقش این نیست و برای توسعه راه زیادی باید طی کند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار