کد خبر: 1243917
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۷
مدیر شبکه بهداشت و درمان تایباد گفت: حادثه آتش‌سوزی ظهر امروز در مرز دوغارون ۷ مصدوم شامل رانندگان ایرانی و افغانستانی برجای گذاشت.

جوان آنلاین: حیدر احسانی در تایباد اظهار کرد: حادثه آتش‌سوزی ظهر امروز در منطقه ویژه اقتصادی دوغارون ۷ مصدوم شامل رانندگان ایرانی و افغانستانی برجای گذاشت که با تلاش کارکنان اورژانس ۱۱۵ به بیمارستان خاتم‌الانبیا (ص) تایباد اعزام شدند.

به گزارش فارس، وی افزود: از تعداد رانندگان مصدوم تاکنون ۶ نفر مرخص شدند و یک نفر به علت شکستگی در بستری به سر می‌برد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان تایباد ادامه داد: یک نفر از این مصدومان نیز از رانندگان افغانستانی بوده که به‌سلامت از بیمارستان مرخص شد.

احسانی بیان کرد: در میانه این حادثه حریق، کارکنان اورژانس ۱۱۵ به همراه ۲ دستگاه خودروی آمبولانس در کنار دیگر نهاد‌های امدادی، مشغول خدمت‌رسانی به آسیب‌دیدگان بودند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار