کد خبر: 1243511
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۰
شیما، دختری ۱۶ساله بود که همراه پدر‌خوانده و مادرخوانده‌اش زندگی می‌کرد. ۲۶مردادماه سال۹۸ خانواده‌اش گم‌شدن او را به پلیس گزارش دادند. تحقیقات پلیس در این‌باره نشان داد که او آخرین‌بار در ترمینال بیهقی دیده شده‌است

جوان آنلاین: سرپرست دادسرای امور جنایی تهران گفت که بهلول، پیرمردی که شیما، دختر نوجوان را به قتل رسانده و جسدش را در خانه‌اش دفن کرده‌بود، قاتل سریالی نیست. متهم با جلب رضایت اولیای دم و سپری شدن دوران محکومیتش آزاد شده است. 
شیما، دختری ۱۶ساله بود که همراه پدر‌خوانده و مادرخوانده‌اش زندگی می‌کرد. ۲۶مردادماه سال۹۸ خانواده‌اش گم‌شدن او را به پلیس گزارش دادند. تحقیقات پلیس در این‌باره نشان داد که او آخرین‌بار در ترمینال بیهقی دیده شده‌است. بررسی‌های پلیس همچنین نشان داد که شیما سوار تاکسی مردی سالخورده به نام بهلول شده‌است که مأموران پلیس بهلول را بازداشت کردند، اما او گفت که خبری از شیما ندارد. تحقیقات پلیس در این‌باره با بن‌بست مواجه شد، برای همین بهلول آزاد شد. پدرخوانده شیما، اما دست از تلاش برنداشت و از رئیس وقت قوه قضائیه درخواست کمک کرد. بعد از آن بود که بهلول بار دیگر بازداشت شد و این‌بار به قتل شیما اعتراف کرد و گفت که جسد را در باغچه خانه‌اش دفن کرده است. با کامل‌شدن بررسی‌ها، بهلول پای میز محاکمه رفت و اولیای‌دم که پدر و مادر واقعی‌اش بودند، از بهلول گذشت کردند، بنابراین پرونده از جنبه عمومی بررسی و بهلول به هشت سال زندان محکوم شد. متهم به رأی دادگاه اعتراض کرد و با ارسال لایحه‌ای درخواست آزادی کرد. او گفت سنش بالا رفته و توان مراقبت از خود را ندارد که درخواست عفو او پذیرفته و آزاد شد. آزادی متهم، اما نگرانی‌های اجتماعی زیادی ایجاد کرد، از جمله اینکه متهم امکان داشت مرتکب جنایت‌های دیگری شده‌باشد. در چنین شرایطی قاضی محمد شهریاری، معاون دادستان تهران و سرپرست دادسرای امور جنایی به میزان گفت: با توجه به حساسیت پرونده، شخصاً مسئولیت آن را برعهده گرفتم و از متهم بازجویی کردم. 
یکی از مهم‌ترین ادعا‌های مطرح‌شده درباره پرونده قتل شیما، ادعای کشف کفش‌های دخترانه در منزل قاتل بوده‌است که بر اساس همین ادعا‌ها بهلول را یک قاتل زنجیره‌ای معرفی کرده‌اند. در زمان بازرسی منزل قاتل، مقداری لباس نو و کهنه مردانه در منزل وی پیدا شد که این موضوع باعث سوء‌ظن کارآگاهان نسبت به وقوع قتل‌های دیگر شده‌بود. قاتل در بازجویی‌ها مدعی شد علاقه به خرید لباس‌های استوک داشته‌است. ادعا‌ها در مورد اینکه کفش‌های متعدد دخترانه در منزل بهلول کشف شده نه چنین چیزی صحت دارد و نه در پرونده گزارشی با این عنوان ثبت شده‌است. 
سرپرست دادسرای جنایی تهران تأکید کرد: تحقیقات گسترده دیگری درباره احتمال وقوع قتل‌های بیشتر از سوی متهم این پرونده صورت گرفت. بر اساس تحقیقات، در برهه زمانی که این دختر به قتل رسید، قتل‌های مشابه رخ نداده و گزارشی نیز از مفقودی دختران دیگر دریافت نشده‌بود. همچنین از همسایگان متهم تحقیقات جامعی انجام شد و آن‌ها نیز اقدام مشکوکی از سوی متهم را گزارش نکردند. همچنین هیچ فرد دیگری از متهم شکایت نکرده‌است. پس از انجام تحقیقات جامع پلیسی، فرضیه انجام قتل‌های دیگر از سوی این راننده تاکسی رد شد. 
یکی دیگر از ادعا‌های مطرح‌شده درباره پرونده، این است که بهلول دختران دیگری را نیز ربوده‌است، در ادعا‌ها از دختری به نام سمیرا نام برده شده‌است که در خانه بهلول حبس شده‌بود و با کمک مردم و آتش‌نشانی توانسته بود، فرار کند. 
سرپرست دادسرای جنایی تهران در رابطه با این ادعا گفت: در پرونده نامی از این دختر وجود ندارد و هیچ دختری با نام سمیرا از بهلول نزد ضابط یا مقام قضایی شکایت نکرده‌است. ضمن اینکه هیچ جسدی غیر از جسد شیما در خانه پیدا نشد. وی در رابطه با سرنوشت پرونده و حکم قاتل شیما گفت: پس از برگزاری جلسات دادگاه، بهلول به قصاص محکوم می‌‎شود، اما پس از مدتی پدر و مادر واقعی شیما با مراجعه به دادسرا، رضایت خود را در مورد قتل دخترشان اعلام کردند. قاضی شهریاری تصریح کرد: بر اساس قانون، اولیای‌دم تنها پدر و مادر واقعی افراد هستند. ناپدری و نامادری مقتول هیچ حقی در مورد درخواست قصاص و دیه ندارند و حتی در صورتی که پدر و مادر واقعی شیما نیز شناسایی نمی‌شدند، ناپدری و نامادری حق قانونی در مورد قصاص متهم نداشتند.

برچسب ها: بهلول ، قاتل ، دختر جوان
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار