کد خبر: 1229209
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۱
مناطق المالکیة و دیشون واقع در شمال فلسطین اشغالی با موشک‌های شلیک شده از لبنان در آتش می‌سوزد.

جوان آنلاین: رسانه‌های عبری زبان شامگاه سه شنبه اعلام کردند، آتش سوزی نسبتا بزرگی که از ظهر در مناطق المالکیه و دیشون واقع در الجلیل در شمال (فلسطین اشغالی) به وقوع پیوسته است، همچنان شعله ور بوده و چند ایستگاه آتش نشانی از الجلیل و جولان همچنان در حال تلاش برای خاموش کردن آن همچنان تلاش می‌کنند.

به گزارش تسنیم، براساس این گزارش، علت آتش سوزی سقوط چند فروند موشک که از لبنان شلیک شده بود و سامانه‌های پدافندی قادر به رهگیری آن نشدند، اعلام شده و تاکید شد، به دلیل گستردگی این آتش سوزی شماری از نیرو‌های داوطلب و نیرو‌های حفاظتی این شهرک‌ها نیز به نیرو‌های آتش نشان پیوستند.

تا لحظه تهیه خبر، تمام تلاش نیرو‌های آتش نشان ممانعت از سرایت آتش سوزی به خانه‌های شهرک نشینان است و به گفته آن‌ها در حال حاضر امکان خاموش کردن این آتش وجود ندارد.

برچسب ها: فلسطین ، موشک ، اسرائیل
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار