کد خبر: 1215816
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۳
معاون امور دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان از نجات ۱۱ سرنشین شناور مسافری در مسیر جزیره هرمز پس از واژگونی خبر داد.

جوان آنلاین:  اسماعیل مکی زاده معاون امور دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: یک فروند شناور غیرمجاز شب گذشته ۲۴ بهمن‌ماه بدون توجه به هشدارهای هواشناسی، جزیره هرمز را به مقصد بندرعباس ترک کرده بود که به دلیل اتمام سوخت با یک فروند لندینگ‌کرافت در مسیر برخورد کرد و پس از واژگونی غرق شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، وی افزود: همه ۱۱ سرنشین این شناور غیرمجاز با اقدام به موقع مرکز جستجو و نجات دریایی استان نجات یافتند.

معاون امور دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان بیان کرد: با اعزام ۲ فروند شناور ناجی از بندرعباس و قشم تمامی ۱۱ نفر از سرنشینان این شناور غیرمجاز نجات یافته و در سلامت کامل به محل امن منتقل شدند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار