کد خبر: 1193250
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۴۰۲ - ۲۲:۲۴
نامزد جمهوری‌خواهان آمریکا گفت که این کشور به دلیل بی‌کفایتی محض رئیس جمهور در خطر است.

به گزارش جوان آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور پیشین و نامزد کنونی جمهوریخواهان در انتخابات آمریکا، در شبکه اجتماعی خود (Truth) پیامی منتشر کرد و نوشت که آمریکا در حال خوابگردی و رفتن به سمت یک درگیری جهانی جدید است، زیرا «جو بایدن» رئیس جمهور کنونی نمی‌داند که کشور را به کجا هدایت می‌کند.

ترامپ همچنین بایدن را به دلیل پیوستن به این شبکه اجتماعی به سخره گرفت و نوشت: «تبریک جو! حداقل برای این کار.»

کمپین انتخاباتی بایدن این هفته حساب کاربری او در این شبکه اجتماعی را با نام بایدن-هریس ساختند و در آن نوشتند که «دیگر صحبت‌های بی‌معنی به پایان رسیده است» و سپس هم گفتند این کار را تنها به این دلیل انجام دادند که به نظر خنده‌دار آمده است.

ترامپ که اکنون نامزد پیشتاز برای جمهوریخواهان است، بار‌ها از بایدن به دلیل تصمیم‌هایش در سیاست خارجی به ویژه در مورد اوکراین انتقاد کرده و هشدار داده است که ارسال تسلیحات به کی‌یف می‌تواند منجر به درگیری جهانی شود. اوایل سال جاری میلادی او گفت که اگر «رئیس جمهور بود، جنگ روسیه و اوکراین هرگز اتفاق نمی‌افتاد» و حتی ادعا کرد اگر باز هم رئیس‌جمهور شود می‌تواند در ۲۴ ساعت صلح اوکراین را تضمین کند.

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ کرملین روسیه در اظهارنظری درباره این اظهارات، گفت که سخنان ترامپ خیلی هم دور از حقیقت نیست»، زیرا آمریکا به عنوان حامی اصلی کی‌یف ظاهر شد و می‌توانست به سرعت به درگیری پایان دهد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار