کد خبر: 1154432
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۸:۰۰
نیروهای دموکراتیک سوریه موسوم به «قسد»، کشته شدن ابو حسین القریشی، سرکرده داعش در عفرین سوریه را تایید کرد.

به گزارش جوان آنلاین به نقل از تسنیم، فرهاد شامی، مدیر مرکز رسانه‌ای نیروهای دموکراتیک سوریه موسوم به «قسد» در توئیتی نوشت که «ابوحسین القرشی» سرکرده گروهک تروریستی داعش در منطقه «جندریس» واقع در عفرین کشته شده است

ابوحسین القریشی چهارمین سرکرده گروهک تروریستی داعش است که در نوامبر سال 2022 به این سمت دست یافت. طی دوره های گذشته سرکردگان داعش در نزدیکی مرزهای سوریه و ترکیه از بین رفته‌اند.

در همین راستا، «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه در مصاحبه تلویزیونی خود در خصوص مبارزه ترکیه با تروریسم گفت: سرویس اطلاعاتی ترکیه روز شنبه سرکرده داعش را در سوریه از بین برده است.

وی افزود: ابوحسین القرشی سرکرده داعش که مدت زیادی است تحت تعقیب قرار داشت، روز شنبه در عملیات نیروهای امنیتی ترکیه در سوریه کشته شد.

ترکیه در دوره 10 سال گذشته که سوریه دچار بحران داخلی شد و تروریست‌های خارجی از هر سو به این کشور سرازیر شدند، متهم به حمایت از تروریست‌ها و فراهم کردن شرایط برای انتقال آنها از نقاط مختلف دنیا به سوریه بوده است. هر چند مقامات ترکیه ادعای همکاری با داعش را رد کرده ولی درباره دیگر گروه‌های تروریستی مانند جبهه النصره و نیز ارتش آزاد سوریه، حمایت خود را به صورت مالی، سیاسی و تسلیحاتی تایید کرده‌اند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار