سرویس جامعه جوان آنلاین: مصرف سس مایونز باعث بروز بسیاری از بیماریها در بدن انسان مانند سرطان میشود و سیستم ایمنی بدن تان که مهمترین سپر دفاعی شما را در برابر ویروسهای کشندهای مثل کرونا ضعیف و ناتوان میکند.
امگا ۶ موجود در سسهای صنعتی به نسبت امگا سه بسیار زیاد است و میتواند مقاومت بدن انسان را در مقابل بیماریهای التهابی کاهش دهد.
کارخانهها همچنین نگهدارندههایی را به علت عمر طولانی و جلوگیری از خراب شدن به سسهای مایونز اضافه میکنند و مصرف زیاد این دست مواد باعث بروز تهوع، سردرد و زخمهای عفونی میشود.
منبع: خبرگزاری صدا وسیما