دولتشاهی بیان کرد: در بحث تصادفات فوتی امسال ۱۲ درصد افزایش داشتیم. بیش از ۵۰ درصد فوتی ها یا در حین انتقال به بیمارستان و یا در بیمارستان فوت کردند که البته تنها به دلیل کمبود خدمات بیمارستانی نیست بلکه در برخی موارد شدت جراحات وارد شده بالا است.
وی عنوان کرد: جاده ایذه ـ دهدز در پنج ماهه اول امسال با ۱۹ فوتی و ۲۰۰ نفر تصادفی، محور امیدیه به دیلم نیز با ۱۸ فوتی و در نهایت جاده اهواز به مسجدسلیمان از محورهای دارای بیشترین تصادف هستند.
دولتشاهی ادامه داد: از ۲۸ اسفندماه سال گذشته مبالغ جرایم رانندگی از ۲۰ تا ۱۰۰ درصد افزایش پیدا کرد و از این افزایش تنها برای ایمن سازی، کاهش تصادفات و فرهنگ سازی رعایت مسائل ترافیکی استفاده می کنیم.
وی یادآور شد: در زمینه برخورد با تخلفات به صورت کلی ۶ درصد و در بحث ریالی تصادفات نیز ۱۸۳ درصد افزایش داشتیم. همچنین در زمینه برخورد با خودروها ۲۷ درصد و در برخورد با موتورسیکلت نیز ۱۸ درصد افزایش داشتیم.
دولتشاهی با اشاره به اینکه بیشترین واژگونی ها در محور اهواز ـ اندیمشک است، تصریح کرد: یکی از دلایل تصادفات در خوزستان راه های یکنخواختی است که به خاطر نداشتن محرک بصری منجر به خستگی راننده می شود. ضعف فرهنگی ترافیکی در خوزستان نیز یکی دیگر از علل تصادفات است که از اصحاب رسانه انتظار داریم تا یک باکس را به فرهنگ سازی ترافیکی اختصاص دهند.
وی اظهار کرد: کمبود روشنایی در جاده ها، کمبود امکانات امدادرسانی و ضعف در بحث دوربین های کنترل سرعت نیز از دیگر دلایل تصادفات در خوزستان است. متأسفانه در زمینه دوربین های کنترل سرعت جزو استان های ضعیف کشور هستیم ولی مقرر شده تا حدود ۵۰ دستگاه دوربین دیگر را تهیه کنند. این دوربین ها از پل زال تا اهواز، ایذه، دهدز، امیدیه، دیلم و هندیجان نصب می شوند.