کد خبر: 1292678
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۴
رژیم صهیونیستی اجازه ورود نمایندگان پارلمان فرانسه به سرزمین های اشغالی را نداد.

جوان آنلاین: رژیم صهیونیستی ویزای گروهی متشکل از ۲۷ نماینده چپ‌گرای فرانسوی را تنها چند روز قبل از سفر برنامه‌ریزی شده‌شان به سرزمین‌های فلسطینی اشغالی لغو کرد.

بر این اساس، تل آویو برای این اقدام از قانونی استفاده کرده که به مقامات صهیونیست اجازه می‌دهد، ورود افرادی که نسبت به این رژیم رفتار دوستانه ندارند را ممنوع کنند.

این گروه از نمایندگان فرانسوی در بیانیه‌ای اعلام کردند: برای اولین بار، تنها دو روز قبل از سفرمان، مقامات اسرائیلی ویزاهای ما را که یک ماه پیش تأیید شده بود؛ لغو کردند. ما می‌خواهیم بدانیم چه چیزی باعث این تصمیم ناگهانی شد که شبیه مجازات جمعی است.

در این بیانیه تاکید شده است: ممانعت عمدی از سفر مقامات منتخب و نمایندگان پارلمان نمی‌تواند بدون پیامد باشد.

این گروه از امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه خواستند تا در این مورد مداخله کند.

نسل کشی فلسطینیان در غزه اکنون صدای سیاستمداران چپ گرا در اروپا را درآورده است. این مسئله به هیچ عنوان به مذاق صهیونیست‌ها خوش نیامده و اکنون تل آویو با لغو ویزای نمایندگان پارلمان فرانسه به این موضوع واکنش نشان داده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار