کد خبر: 1283655
تاریخ انتشار: ۰۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۰
رئیس مجلس شورای اسلامی:

جوان آنلاین: رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه آینده فلسطین را هیچ کشور استعماری تعیین نخواهد کرد، گفت: ما قاطعانه با هر طرح تحمیلی که خارج از اراده مردم فلسطین باشد مخالفیم و آن را محکوم می‌کنیم. 
به گزارش ایرنا، محمد باقر قالیباف روز گذشته در مجمع عمومی مجالس آسیایی با بیان اینکه جهان امروز بیش از هر زمان دیگری دستخوش تحولاتی چندبعدی و عمیق شده که نظم منطقه‌ای و بین‌المللی را با چالش‌هایی پیچیده مواجه ساخته است اظهار داشت: آسیا با داشتن حدود ۶۰ درصد جمعیت جهان خاستگاه بسیاری از تمدن‌های بشری است و ضمن دارا بودن ظرفیت‌ها و منابع خاص از ملت‌هایی با تاریخ، زبان، فرهنگ و سنت‌های متنوع تشکیل شده است که همه این عوامل موجب غنا و قدرت نهفته آسیا در برابر چالش‌های مختلف می‌شود. بر اساس اشتراکاتی که بین کشور‌های ما در این قاره پهناور وجود دارد، هر یک از ما به عنوان عضوی از این خانواده بزرگ تعهد عمیقی به صلح، دوستی، چندجانبه‌گرایی، برابری و عدالت داریم. 
‌قالیباف افزود: در تحولات یک‌سال گذشته، مقاومت مردمی منطقه علیرغم هزینه‌هایی که متحمل شد، در مقابل تهاجم ارتش مجهز صهیونیستی با صلابت ایستادگی کرد و علیرغم نسل‌کشی و ترور سازمان‌یافته این ارتش، شکستی راهبردی را به رژیم صهیونیستی تحمیل نمود. اما متأسفانه در ماه‌های اخیر شاهد هستیم که صهیونیست‌ها و امریکا بعد از ناکامی نظامی و راهبردی در لبنان و غزه بیکار ننشسته‌اند و درصدد طراحی توطئه‌های سیاسی دیگری در منطقه هستند. وی ادامه داد: اظهارات واهی اخیر رئیس‌جمهور امریکا مبنی بر به دست گرفتن کنترل غزه توسط امریکا و کوچ اجباری مردم فلسطین نشان‌دهنده تداوم دیدگاه‌های استعماری و سلطه‌جویانه و مصداقی از نادیده انگاری و نقض حقوق مردم مظلوم فلسطین است. این طرح، نوعی از پاک‌سازی قومی، اشغال‌گری مدرن و آپارتاید است که با هدفی کاملاً همسو با منافع نامشروع رژیم صهیونیستی، در جهت تضعیف هویت ملی و سرکوب اراده مردم فلسطین طراحی شده است. این طرح غیرانسانی همچنین می‌تواند امنیت شکننده منطقه را با چالش‌ها و بحران‌های جدیدی مواجه سازد. وی افزود: ما قاطعانه با هر طرح تحمیلی که خارج از اراده مردم فلسطین باشد مخالفیم و آن را قویاً محکوم می‌کنیم. به باور ما آینده فلسطین و غزه تنها در چارچوب مصالح فلسطین و حق رأی همه مردم اصیل فلسطین برای تعیین سرنوشتشان تأمین خواهد شد. در این راستا، از تمامی ملت‌های آزادی‌خواه، دولت‌های مستقل و سازمان‌ها و نهاد‌های بین‌المللی، به ویژه از پارلمان‌های عضو مجمع مجالس آسیایی می‌خواهیم که در برابر این توطئه جدید در گفتار و عمل از حقوق مشروع مردم فلسطین حمایت کنند. 
قالیباف خاطر نشان کرد: آینده فلسطین را نه امریکا و نه هیچ قدرت استعماری دیگری تعیین نخواهند کرد، بلکه حق تعیین سرنوشت فقط با ملت فلسطین است. تنها راه پایان بحران جاری منطقه غرب آسیا، برقراری آتش‌بس کامل و پایدار در نوار غزه، خروج کامل ارتش اشغالگر صهیونیستی از سرزمین‌های فلسطین، لبنان و سوریه، ارسال کافی، فوری و بدون مانع کمک‌های بشردوستانه به سراسر غزه و بازگشت امن و بدون محدودیت آوارگان فلسطینی به اماکن مسکونی خودشان است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار