کد خبر: 1282785
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۹
منابع صهیونیستی از تشدید اختلافات میان نخست‌وزیر و رئیس سازمان اطلاعات و امنیت داخلی رژیم اشغالگر و احتمال برکناری وی پرده برداشتند.

جوان آنلاین: خبرنگار رادیو ارتش رژیم صهیونیستی در این باره فاش کرد: لحن «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر در قبال «رونن بار» رئیس سازمان اطلاعات و امنیت داخلی (شاباک) تغییر کرده و تندتر شده است.

وی گفت که در سایه این اختلافات، احتمال برکناری رئیس شاباک توسط نتانیاهو در حال افزایش است.

پایگاه خبری عبری «واللا» اواخر آبان به نقل از نزدیکان نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی گزارش داده بود که او به دنبال برکناری رئیس سازمان اطلاعات داخلی این رژیم است.

منبع مذکور اشاره کرد نتانیاهو پس از شلیک اخیر ۲ منور به سمت خانه‌اش، تصمیم به برکناری رئیس شاباک گرفته است.

نتانیاهو پیشتر نیز «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی را برکنار کرده بود و پس از آن گفته می‌شد که او قصد دارد برخی مسؤولان دیگر را هم برکنار کند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار