کد خبر: 1257631
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۷
هیات ایرانی شرکت کننده در نشست اتحادیه بین المجالس (IPU) به هنگام شروع سخنرانی نماینده رژیم صهیونیستی سالن نشست را ترک کرده و خواستار اخراج این رژیم از اجلاس شدند.

جوان آنلاین: هیات پارلمانی جمهوری اسلامی ایران عصر دوشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۳ و در لحظه‌ای که نماینده رژیم صهیونیستی قصد سخنرانی در اجلاس بین‌المجالس کشور‌های جهان در ژنو را داشت، سالن نشست را ترک کرد.

به گزارش ایرنا، همچنین کشور‌های الجزایر، اردن، تونس و ترکیه و پارلمان عربی نیز این سالن را به نشانه اعتراض ترک کردند.

در همین حال پس از پایان نطق نماینده رژیم صهیونیستی و درپاسخ به ادعا‌ها و اظهارات واهی نماینده این رژیم، منوچهر متکی رئیس شورای اجرایی بین المجالس مجلس شورای اسلامی در سخنان کوتاهی خواستار اخراج این رژیم از نشست بین المجالس جهانی شد گفت: با جنایاتی که در لبنان و فلسطین شاهد هستیم نباید به هیات رژیم صهیونیستی وقت صحبت داده شود و آن‌ها باید از IPU اخراج شوند.

وی افزود: تروریست‌های اسرائیلی را از این اجلاس بیرون کنید و ان‌شاءالله پس از پیروزی مقاومت بر رژیم صهیونیستی، باید سران این رژیم و فرماندهان نظامی و خلبانان کودک کش را در دادگاه نورمبرگ (۲) محاکمه و مجازات کنند.

دادگاه نورمبرگ مجموعه‌ای از دادرسی‌های نظامی است که پس از جنگ جهانی دوم و برای رسیدگی به جنایات جنگی برگزار شد.

اتحادیه بین‌المجالس (IPU) در نقش بازوی پارلمانی سازمان ملل متحد سالانه دو اجلاس اصلی برگزار می‌کند که روسا و سایر نمایندگان پارلمان‌های جهان در آن به تبادل نظر و تصویب قطعنامه می‌پردازند.

موضوع گفت وگوی این دوره از اجلاس «استفاده از علم، فناوری و نوآوری (STI) برای آینده‌ای مسالمت‌آمیزتر و پایدارتر» است و در این اجلاس تمام نهاد‌های قانونی IPU، از جمله شورای بین‌المجالس، مجمع، کمیته‌های چهارگانه دائمی، سمینار‌های نمایندگان جوان و زن تشکیل جلسه خواهند داد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار