کد خبر: 1243790
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۳
در بحبوحه نگرانی‌های فزاینده از جنگ منطقه‌ای در خاورمیانه، دو نماینده دموکرات کنگره آمریکا نسبت به ورود واشنگتن به درگیری مسلحانه با ایران هشدار دادند.

 جوان آنلاین: رو خانا نماینده دموکرات کالیفرنیا در پاسخ به سناتور لیندسی گراهام که لایحه ای را برای استفاده از نیروهای مسلح آمریکا علیه ایران ارائه کرد، در شبکه های اجتماعی نوشت: "آمریکا نباید وارد جنگ با ایران شود.»

وی افزود:جنگ عراق بزرگترین اشتباه آمریکا در قرن بیست و یکم بود. هر نامزدی که در انتخابات شرکت می کند باید موضع خود را در این خصوص مشخص کند.

مارک پوکان نماینده دموکرات دیگر کنگره آمریکا در اوایل یکشنبه گفت: "من با رو خانا موافقم. نباید با ایران جنگ شود! بیایید همه در مورد این موضوع توافق کنیم. "

حسن الطیب، مدیر قانونگذاری برای سیاست خاورمیانه در کمیته دوستان در قانونگذاری ملی، از خانا خواست تا لایحه مربوط به اختیارات جنگی را ارائه کند و استدلال کرد که «ما واقعاً می‌توانیم از یک ابزار صریح و روشن مانند این لایحه برای جلوگیری از مداخله نظامی آمریکا در یک جنگ فاجعه بار با ایران استفاده کنیم. "

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار