کد خبر: 1238668
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۰

جوان آنلاین: صهیونیست‌ها که یک بار دیگر، نقطه‌ای غیرنظامی را در غزه هدف قرار داده و پناهجویان را در مدرسه الجاعونی به خاک و خون کشیدند، همچون دفعات قبل اعلام کردند که به دلیل حضور تعدادی مبارز، این مدرسه را بمباران کرده‌اند. با این حال، حماس تأکید دارد که این اظهارات دروغ و موضع‌گیری در جهت فریب افکار عمومی و توجیه جنایات رژیم صهیونیستی است. 
منابع فلسطینی از جنایت جدید ارتش اشغالگر اسرائیل در منطقه النصیرات نوار غزه و شهادت و زخمی شدن ده‌ها فلسطینی خبر دادند. گزارش شبکه الجزیره حاکی از این است که جنگنده‌های صهیونیست مدرسه الجاعونی متعلق به آژانس آنروا در النصیرات را که آوارگان را پناه داده بود، مورد هدف قرار دادند. وزارت بهداشت غزه هم اعلام کرده است طی این حمله، ۱۵ فلسطینی شهید و ده‌ها نفر زخمی شده‌اند. این مدرسه میزبان آوارگان فلسطینی بود که از خان‌یونس و پس از هشدار‌های ارتش اشغالگر ناچار به ترک این منطقه شده بودند. جنبش حماس با انتشار بیانیه‌ای گفت که ادعای ارتش اشغالگر اسرائیل در خصوص حضور نیرو‌های مقاومت در مدرسه «الجاعونی» دروغ و فریب افکار عمومی است. در بیانیه حماس آمده است: «بمباران وحشیانه ارتش تروریستی اشغالگر در مدرسه الجاعونی وابسته به آژانس آنروا که هزاران پناهنده را در خود جای داده، یک جنایت جدید از سوی دشمن جنایتکار است.» حماس گفت که عمده ساکنان این مدرسه زنان، کودکان و سالمندان هستند و بمباران این مدرسه در ادامه نسل‌کشی ساکنان غزه و نقض تمامی ارزش‌ها و قوانین بین‌المللی است. ارتش رژیم اشغالگر در توجیه این حمله وحشیانه که ده‌ها آواره فلسطینی طی آن به شهادت رسیده و زخمی شدند، مدعی شده بود: «ما عناصر مسلحی را رصد کردیم که در داخل این مدرسه در حال فعالیت بودند.» جنبش حماس در بیانیه خود گفت که ادعای ارتش اشغالگر اسرائیل درباره حضور نیرو‌های مقاومت در مدرسه «الجاعونی» در اردوگاه النصیرات دروغ محض است و این ادعای ارتش اشغالگر در راستای فریب افکار عمومی و توجیه‌تراشی برای جنایات خود است. 
 جنایات صهیونیست‌ها مستند شود
عدنان ابو حسنه، مشاور رسانه‌ای آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) اعلام کرد مدرسه‌ای که اسرائیلی‌ها در اردوگاه النصیرات هدف گرفتند، یکی از مدارس مملو از آوارگان بود که حدود ۲ هزار نفر را در خود جای داده بود. ابوحسنه با بیان اینکه آن‌ها هر روز دو بار به ارتش اسرائیل درخصوص موقعیت جغرافیایی مدارس میزبان آوارگان، اطلاع‌رسانی می‌کنند، گفت: «هیچ چیز هدف گرفتن مدارس و کشتار ده‌ها غیرنظامی را توجیه نمی‌کند.» وی با اشاره به اینکه آنچه در غزه علیه مراکز وابسته به سازمان ملل متحد اتفاق می‌افتد، الگویی برای کشور‌های دیگر خواهد بود، اظهار داشت: «حمله به مراکز سازمان ملل از سوی همگان امری محکوم است، آنچه در غزه رخ می‌دهد، دیوانگی و جنون است.» مدیر مرکز امداد در سازمان دفاع مدنی غزه گفت: «مدرسه الجاعونی از پیش به عنوان مرکز اقامت آوارگان ثبت شده بود، اما اشغالگران دست به کشتار غیرنظامیان در مدارس و مراکز آوارگان می‌زنند. وی با بیان اینکه اوضاع در غزه بسیار خطرناک و فاجعه‌بار است، اظهار داشت: «ما خواهان مستندسازی جنایات اشغالگران علیه غیرنظامیان و هدف گرفتن مدارس و تأسیسات حیاتی هستیم.»

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار