کد خبر: 1202036
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۴
مدیرکل دفتر رسانه‌ای دولت حماس ضمن اعلام شهادت بیش از ۷۰۰ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، از آواره شدن بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر خبر داد.

جوان آنلاین: «سلامه معروف» مدیر دفتر رسانه‌ای دولت حماس در غزه امروز (۱۲ آذر) در پنجاه و هشتمین روز جنگ گفت که طی ۲۴ ساعت گذشته طی حملات سنگین هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی، بیش از ۷۰۰ نفر در غزه به شهادت رسیده‌اند.

به گزارش ایرنا، او همچنین گفت که بیش از یک میلیون ۵۰۰ هزار نفر تاکنون در غزه آواره شده‌اند و هیچ جای امنی بر خلاف ادعای رژیم اشغالگر، در غزه وجود ندارد.

به گفته سلامه معروف، صهیونیست‌ها در جای جای غزه دست به جنایت می‌زند و هیچ منطقه‌ای از حملات اشغالگران در امان نیست.

وزارت کشور حماس در غزه نیز خبر داد که مناطق شرقی استان خان یونس طی تمامی ساعات شب گذشته زیر حملات هوایی و توپخانه‌ای اسرائیل قرار داشت.

در همین حال آژانس کاریابی برای فلسطینیان (اونروا) نیز اعلام کرد که انواع بیماری‌ها در غزه شیوع پیدا کرده و حجم نیازها بسیار بالاست.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار