کد خبر: 1191953
تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۱
نمایندگان مجلس، شورای عالی هماهنگی حمل‌ونقل و ایمنی کشور را ملزم کردند برنامه عملیاتی ارتقای ایمنی راه‌های کشور را حداکثر ظرف شش ماه پس از لازم‌ الاجرا شدن این قانون به تصویب برساند.
 

به گزارش جوان آنلاین به نقل از فارس، در جلسه علنی نوبت صبح امروز (۲۴ مهر) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی جزئیات لایحه برنامه هفتم توسعه، نمایندگان با بند الحاقی (۳) ماده ۵۹ این لایحه موافقت کردند.

بند الحاقی (۳) ماده ۵۹ با ۱۵۵ رأی موافق، ۱۴ رأی مخالف و ۱۰ رأی ممتنع به تصویب رسید.

براساس این مصوبه؛ شورایعالی هماهنگی حمل‌ونقل و ایمنی کشور مصوب هیأت دولت باید برای کاهش سالانه ۱۰ درصد (10%) از تلفات جانی ناشی از تصادفات رانندگی در جاده‌های کشور موضوع جزء (۳) بند «ج» ماده (۳۰) قانون احکام دائمی برنامه‌های توسعه کشور مصوب ۱۳۹۵/۱۱/۱۰ برنامه عملیاتی ارتقای ایمنی راه‌های کشور را حداکثر ظرف شش ماه پس از لازم‌الاجرا شدن این قانون به تصویب برساند.

بدین صورت تمامی برنامه‌ها و اقدامات در حوزه ایمنی راه‌های کشور و بودجه مورد نیاز برای آنها باید در قالب این برنامه پیش‌بینی گردد و شورایعالی حمل و نقل و ایمنی کشور متولی راهبری آن خواهد بود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار