کد خبر: 1172136
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۶
سرپرست سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران از آمادگی کامل این سازمان و شبکه تحت پوشش برای کشت قراردادی محصول گندم و کلزا خبر داد.
به گزارش جوان آنلاین به نقل از فارس، سرپرست سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران در جلسه هماهنگی کشت قراردادی مورخ 26 تیرماه سال جاری ضمن بیان ظرفیت‌های بالای سازمان تعاون روستایی و شبکه تحت پوشش از حیث زیر ساخت‌ها و توان فنی، بر آمادگی کامل این سازمان برای نقش آفرینی در اجرای مطلوب کشت قراردادی دو محصول گندم آبی و کلزا به عنوان مجری تاکید کرد. 

هادربادی تجربه موفق تشکل‌ها و اتحادیه‌های مرتبط تحت پوشش در خدمت رسانی به کشاورزان و اعتماد متقابل بین کشاورزان و شبکه تعاون روستایی را فرصت مناسبی برای اجرای مطلوب کشت قراردادی در کشور دانست و تصریح کرد: قطعاً دستاورد آن کمک به تحقق امنیت غذایی کشور خواهد بود.

وی افزود: توزیع بهینه و به موقع نهاده ها و نظارت فنی بر مراحل کاشت، داشت و برداشت ( با استفاده از توان کارشناسی سازمان و شبکه تحت پوشش) مزایای ورود سازمان تعاون روستایی در موضوع کشت قراردادی می باشد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار