کد خبر: 910521
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۱
رئیس اتحادیه پوشاک گفت: انعقاد قرارداد تجارت ترجیحی میان ایران و ترکیه موجب به تعطیلی کشاندن واحد‌های تولیدی در ایران به‌خصوص در صنعت نساجی شده است.
ابوالقاسم شیرازی در گفت‌وگو با مهر با اعلام این مطلب گفت: تولیدکنندگان ایرانی با توجه به هزینه‌های سربار، میزان مالیات، نرخ بالای تسهیلات و ۳۰ درصد هزینه بیمه کارگر و قیمت تمام شده مواد‌اولیه قدرت رقابت با سایر کشور‌ها را ندارند. وی افزود: با توجه به تمامی این معضلات مسئولان ایرانی با ترکیه قرارداد تجارت تعرفه ترجیحی منعقد کرده و در لیست این قرارداد به ترک‌ها اجازه واردات کالای تمام شده به خصوص پوشاک را داده‌اند. شیرازی ادامه داد: با توجه به شرایط صنعت مدلینگ در ترکیه و پایین بودن قیمت تمام شده عملاً امضای قرارداد تجارت تعرفه ترجیحی به ترک‌ها این امکان را داده است تا بازار ما را در اختیار بگیرند.
رئیس اتحادیه پوشاک با انتقاد از تبعات قرارداد تجارت تعرفه ترجیحی با ترکیه برای ایران تصریح کرد: ترک‌ها تا سه سال قبل توانستند واحد‌های تولید پوشاک ایران را فلج و تعطیل کنند و از آن پس بازار خرده‌فروشی کشور را هدف قرار داده‌اند. این مسئول صنفی خاطر نشان کرد: متأسفانه همزمانی تدوین آیین‌نامه ساماندهی واردات برند‌ها و صدور مجوز رسمی برای واردات کالا به ایران بازار را به طور کامل در اختیار ترک‌ها قرار داده است تا جایی که طی چند سال اخیر به غیر از ترک‌ها هیچ نشان دیگری برای واردات به ایران ثبت نشده است.
این فعال اقتصادی با انتقاد از صدور مجوز برای ترک‌ها به منظور راه‌اندازی فروشگاه‌های زنجیره‌ای گفت: صدور این مجوز به معنای واگذاری کامل بازار کشور به خصوص در زمینه پوشاک به ترکیه است، زیرا ترکیه در تولید پوشاک به لحاظ مدل، تنوع و قیمت تمام شده از ایران جلوتر است، هر چند که کیفیت کالای ایرانی بالاتر است، اما همین مؤلفه‌ها موجی می‌شود تا بازار ما در اختیار ترکیه قرار بگیرد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار