کد خبر: 1211277
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۷
مارون، مصوبه سفر مقام معظم رهبری به همدان را احیا کرد
مصوبه سفر مقام معظم رهبری به همدان توسط  گام دومی ها انقلاب به مرحله اجرا در آمد و این همان روحیه انقلابی و جهادی جوانان این مرز و بوم است که در کنار سرمایه گذاری هوشمندانه هلدینگ مارون توانست پروژه پتروشیمی ابن سینای همدان را احیا کند.

به گزارش جوان آنلاین، با سرمایه گذاری هوشمندانه هلدینگ مارون مصوبه سفر استانی مقام معظم رهبری به همدان احیا شده و موجی از امید و رضایت در میان ساکنان این استان به وجود آمد.

ابراز رضایت اوجی وزیر نفت در جلسه روز چهارشنبه ۲۷ دی ماه ۱۴۰۲ هیات دولت از احیا و فعالیت دوباره پروژه پتروشیمی ابن سینا همدان بازتاب های زیادی در میان کارشناسان و فعالان این حوزه داشته است.

پروژه پتروشیمی ابن سینا همدان که خروجی سفر استانی سال ۱۳۸۳ مقام معظم رهبری به استان همدان بود پس از وقفه ای قریب به ۲۰ سال با سرمایه گذاری هلدینگ مارون و در راستای سیاست های توسعه ای  امین امرائی مدیرعامل پتروشیمی مارون با حمایت همه جانبه شرکت ملی پتروشیمی و شخص شاهمیرزایی معاون وزیر و مدیرعامل این شرکت احیا شد.

شروع دوباره فعالیت های اجرایی این پروژه علاوه بر ایجاد امیدواری برای مردم استان همدان، رضایت وزیر نفت را نیز به همراه داشته است.

 

* تکمیل زنجیره ارزش و توسعه صنایع پایین دست

 

‏پیش از این به همت کارشناسان و متخصصان داخلی و با حضور دکتر امرایی، بزرگترین اورهال تاریخ «مارون» انجام و در شرکت پتروشیمی مارون، کمپرسور الفین مارون بعد از تعمیرات 40 روزه به مدار تولید بازگشته بود. اتفاقی که در همان زمان توانست تولید "مارون" را از مرز ۱۰۰ درصد ظرفیت اسمی عبور دهد.

بعد از اینکه مدیر جوان و متخصص شرکت پتروشیمی مارون با برنامه ریزی های دقیق و کارشناسانه علاوه بر حفظ و افزایش ظرفیت های تولید و فروش، راه توسعه و تکمیل زنجیره ارزش محصولات را در پیش گرفت، بر اساس یک نقشه از پیش تعیین شده به سراغ همکاری و عقد قرارداد  با شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی رفت تا از دانش فنی ایرانی در این مجموعه عظیم تولیدی استفاده کند.

امرایی معتقد است به چنان حدی از توانمندی رسیده اند که می توانند هر محصول پتروشیمی مورد درخواست کشورهای دیگر را به مقصد مورد نظر صادر کنند.

وی با تایید اقدامات صورت گرفته در این مجتمع عظیم از متنوع سازی بازارهای صادراتی این شرکت خبر داده و خنثی‌سازی تحریم را برگ برنده نظام می داند و می گوید: "با حمایت شرکت ملی صنایع پتروشیمی، در راستای تکمیل زنجیره ارزش و توسعه صنایع پایین دست پروژه هایی به ارزش یک میلیارد دلار تعریف شده است."

مدیر جوان صنعت پتروشیمی ایران با تاکید بر اینکه تمام برنامه ها در جهت اعتلای وضعیت صعنت و به صورت خاص پتروشیمی کشور خواهد بود، ادامه می دهد: استراتژی پتروشیمی مارون به روز رسانی دانش فنی و ایجاد ارزش افزوده با هدف تنوع سازی بازارهای صادراتی است.

 

 

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار