عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در گفتگو با «جوان»:
دولت در راستای تدوین لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم و پیگیری تصویب آن در مجلس به عنوان مهم‌ترین لایحه حمایتی خود از ورود مردم به بخش مولد اقتصاد، قدم اول را جهت تحقق شعار سال مبنی بر مشارکت مردم در اقتصاد برداشته است و این طرح می‌تواند مقدمات حضور مردم در اقتصاد را فراهم کند. دولت حمایت ویژه‌ای از تولید کشور در نظر دارد که باید در کنار لایحه مالیات بر عایدی سرمایه به تصویب برسد تا بتواند حمایت کامل مالیاتی در جهت افزایش جذابیت تولید و کاهش سوددهی فعالیت‌های غیرمولد رقم بزند.
«جوان» فرصت جدید حضور مردم در توسعه صنعت نفت و گاز را بررسی می‌کند
مدل‌های نوین تأمین مالی مانند «شرکت سهام پروژه با تضمین کف سود» و «سهام ممتاز» با جذب سرمایه‌های خرد مردمی و فراهم آوردن فرصت‌های سرمایه‌گذاری مستقیم در پروژه‌های نفتی به افزایش شفافیت، کاهش فساد و توسعه عادلانه منابع کمک می‌کنند
گفت‌وگوی «جوان»  با کارشناس اقتصاد توسعه 
یکی از فرصت‌های کلیدی برای سرمایه‌گذاری مردمی در صنعت نفت، مشارکت در بهره‌برداری از منابع نفتی و گازی مشترک است. استفاده بهینه از این منابع حائز اهمیت است، زیرا در صورت عدم بهره‌برداری فعال از سوی یک کشور، همسایگان قادر به استخراج این منابع خواهند بود که این امر می‌تواند به زیان منافع ملی تمام شود.
ایران در سال‌های اخیر به دلیل تحریم ها، تورم و عدم سرمایه‌گذاری در بخش تولیدی با چالش‌های اقتصادی مواجه بوده است. برای احیای اقتصاد و ارتقای رشد، تمرکز بر حمایت از تولید از طریق مشارکت مردم ضروری است. این امر می‌تواند از طریق حمایت‌های مالیاتی هدفمند و مشوق‌ها برای بخش تولیدی اقتصاد محقق شود. 
«جوان» نقش اصلاحات مالیاتی را در تقویت مشارکت مردم در اقتصاد بررسی می‌کند
هدف اصلی لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم و لایحه مالیات برعایدی سرمایه افزایش مشارکت مردم در اقتصاد ایران از طریق رفع موانع کاهش جذابیت فعالیت‌های غیرمولد، کاهش بار مالیاتی تولید و ترویج سرمایه گذاری‌های مولد است
گفت‌وگوی «جوان» با کارشناس اقتصادی
یک کارشناس اقتصادی معتقد است لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم، مهم‌ترین لایحه حمایتی در جهت رشد اقتصادی و جلب مشارکت مردم است که باید تمرکز اصلی دولت و مجلس در جهت جلب مشارکت مردم، تسهیل و افزایش جذابیت تولید حال حاضر و همچنین مشاغل مولدی که در آینده شکل خواهند گرفت، باشد.
مالیات یکی از جنبه‌های حیاتی هر اقتصادی است، زیرا نه تنها به عنوان منبع درآمدی برای دولت عمل می‌کند، بلکه نقش مهمی در شکل‌دهی رفتار اقتصادی و ارتقای برخی فعالیت‌ها نسبت به سایرین ایفا می‌کند. در مورد ایران که اقتصاد آن به دلیل تحریم‌ها و سایر عوامل خارجی با چالش‌هایی مواجه بوده است، ایجاد تغییرات ساختاری در نظام مالیاتی به منظور حمایت و تولید در کشور ضروری است. 
نقش‌آفرینی فعالانه مردم در زنجیره ارزش‌ها
اقتصاد ایران از کم‌رشدی رنج می‌برد و راه درمان آن، توجه به ادبیات نظری توأم با درگیرکردن مردم در حوزه تولید و خلق ارزش افزوده است. این امر لوازمی و شروطی دارد که متناسب با هر اقتصاد تعریف می‌شود.
سلسله‌گزارش‌های «جوان» درباره چگونگی تحقق شعار سال|۲
استفاده از سرمایه‌های کوچک برای توسعه نفت و گاز با اصول توسعه پایدار از طریق ترویج رشد فراگیر، مشارکت جامعه و مدیریت مسئولانه منابع همسو می‌شود. با دموکراتیک‌کردن دسترسی به فرصت‌های سرمایه‌گذاری در زمینه‌های مشترک، ایران می‌تواند الگوی توسعه انرژی عادلانه‌تر و پایدارتر را ایجاد کند که پیشرفت اقتصادی را با ملاحظات اجتماعی و زیست‌محیطی متعادل می‌کند
کارشناس انرژی در گفتگو با «جوان»:
نادیا محرابی، کارشناس انرژی در گفتگو با «جوان» در رابطه با تسهیل در صدور مجوز بهره‌برداری از سوی بخش‌های غیردولتی و مردمی اقتصاد در برنامه هفتم توسعه جهت جلب مشارکت مردم در بالادست صنعت نفت و گاز می‌گوید: صنعت نفت و گاز به عنوان سنگ‌بنای اقتصاد جهانی است که به دلیل سودآوری و اهمیت استراتژیک آن مشهور است
۱