عباس لطفی پژوهشگر طب سنتی
با بیان اینکه کدو حاوی پتاسیم، آهن، منیزیم و کالری است، گفت: بتاکاروتن
موجود در کدو از بروز رادیکال های آزاد در بدن جلوگیری می کند.
وی
با بیان اینکه بتاکاروتن کدو سرشار از ویتامین A است، اظهار داشت: مصرف این
میوه باعث کاهش بیماری هایی همچون قلبی و عروقی، عفونت مثانه، یبوست،
چاقی، دیابت و چربی خون می شود.
این پژوهشگر طب سنتی با اشاره به
اینکه مبتلایان به بیماری کلیوی باید از خوردن کدو خودداری کنند، تصریح
کرد: افراد باید جهت کاهش بعضی بیماری ها روزانه ۳۰ گرم مواد غذایی حاوی
فیبر مانند سبزیجات، خشکبار و حبوبات را مصرف کنند.
لطفی با بیان
اینکه مصرف ویتامین A و E بروز سرطان پروستات را کاهش می دهد، تاکید کرد:
مصرف روغن تخم کدو از انسداد عروق خونی جلوگیری می کند.
لطفی با
اشاره به اینکه کدو حلوایی خلط آور، ادرار آور و تب بر است، تاکید کرد: از
کدو حلوایی می توان به عنوان کرم استفاده کرد، طوریکه آن را پخته و سپس جهت
شفافیت پوست بر صورت ماساژ دهید.
این پژوهشگر طب سنتی با اشاره به
اینکه مصرف جوشانده گل کدو برای خلط سینه بسیار موثر است، افزود: استفاده
از شیره کدو باعث رفع تشنگی افراد می شود.