کد خبر: 834332
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۴
سخنگوی قوه قضاییه:
محسنی‌اژه‌ای با اشاره به اینکه دولت و بانک مرکزی به‌طور جد پرونده صندوق ذخیره فرهنگیان و بانک سرمایه را آسیب‌شناسی کنند تا مشخص شود اشکال کار در قانون اجرا و یا عدم‌نظارت است، گفت: هیچ پرونده‌ای به‌اندازه تخلف صندوق ذخیره فرهنگیان وبانک سرمایه ندیدم.
جوان آنلاين: حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای در ادامه یکصد و هفتمین نشست خبری سخنگوی قوه قضاییه با پرداختن به پرونده صندوق ذخیره فرهنگیان و بانک سرمایه اظهار داشت: هرچقدر انسان در این پرونده جلو می‌رود شاهد تخلفات بسیاری می‌شود، زیرا این دو پرونده با هم هستند و حقیقتاً جا دارد دولت و بانک مرکزی یک آسیب شناسی جدی برای چنین پرونده‌هایی انجام دهد که دیگر تکرار نشود.

وی ادامه داد: به‌هرحال قوه قضاییه با هزار زحمت و گرفتاری وارد چنین پرونده‌هایی می‌شود و افراد را دستگیر می‌کند ولی اگر آسیب شناسی چنین تخلفاتی صورت نپذیرد باز تکرار خواهد شد. ما نیز در خدمت دولت هستیم تا هر نوع کمکی برای آسیب شناسی این دو پرونده انجام دهیم.

سخنگوی قوه قضاییه با پرداختن جزئیات تخلفات پرونده صندوق ذخیره فرهنگیان و بانک سرمایه توضیح داد: مثلاً چند هزار میلیارد در اختیار برخی افراد قرار گرفته بود بدون اینکه از آنها هیچ ضمانتی بگیرند. آنها نیز این مبالغ را گرفته‌اند و استفاده کردند، به‌طوری که بنده که با پرونده‌های متعددی در این حوزه آشنایی دارم هنوز هیچ پرونده‌ای به‌اندازه تخلفات صندوق ذخیره فرهنگیان و بانک سرمایه ندیدم.

محسنی اژه‌ای در ادامه تشریح جزئیات بیشتر تخلف پرونده صندوق ذخیره فرهنگیان و بانک سرمایه افزود: مثلاً در تخلفی دیگر مدیرعامل را براساس مقررات تعیین نکردند و در طول 10 سال بارها سرپرست و مدیرعامل تغییر دادند و همین تغییرات متعدد مدیرعامل خود باعث مشکلات زیادی شده است که باید آسیب شناسی شود.

وی در ادامه صحبت‌های خود گفت: مثلاً سهام و سرمایه‌ای که از افراد دریافت شده است مطابق مقررات به آن تسهیلات داده نشده است زیرا طبق قانون با توجه به سرمایه سقفی باید تسهیلات داده شود که در این کار تخلف صورت پذیرفته است که البته این نوع تخلف متأسفانه در جاهای دیگر نیز شاهد بودیم و یا به افرادی نباید تسهیلات می‌دادند که این تسهیلات را دادند و حتی بیش از حد مجاز داده شده است.

معاون اول قوه قضاییه عنوان کرد: بنابراین چگونگی پرداخت تسهیلات رعایت نشده و طبق مقررات نبوده و تضمین مناسب نیز نگرفته است و اعتبارسنجی مناسب نیز انجام نداده است و حتی نظارت نکردند که این مبالغ در کجا مصرف می‌شود، مثلاً 500 میلیارد تومان به فردی دادند که مواد اولیه وارد کند ولی در جای دیگر استفاده کرده است و هیچ تضمینی نمی‌گرفته است و اگر قوه قهریه به کمک آنها نیاید نمی‌توانند پولهای واگذارشده را وصول کنند.

محسنی اژه‌ای با تأکید مجدد به دولت و بانک مرکزی که نسبت به آسیب شناسی چنین پرونده‌هایی اقدام کنند، افزود: جا دارد بررسی شود که اشکال در قانون است یا اجرا و یا عدم نظارت که ما نیز کاملاً آماده هستیم به دولت در این بررسی کمک کنیم.

وی همچنین به دستگیری یکی از بدهکاران بانکی که مبلغی بین هزار تا دو هزار میلیارد تومان معوقه دارد نیز اشاره کرد ولی از نام بردن فرد یا بیان جزئیات پرونده خودداری و آن را به زمان دیگر موکول کرد.

منبع: تسنیم
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۵۵ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۳
0
0
وقتی رسیدگی و احکام جرایم سال ها بطول می انجام زمینه برای هم تعدد و هم بزرگی جرم ها بیشتر می شود
شهروند
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۴۱ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۴
0
0
با سلام . تجربه کشورها نشان داده است که موثر ترین و بهترین روش برای کنترل ل فاصله طبقاتی در جامعه گرفتن مالیات می باشد . گرچه روشهای دیگرر مانند زکات . خمس . سهم امام در کاهش فاصله طبقاتی مفید می باشد ولی هیچ کدام به اندازه مالیات در کم کردن فاصله طبقاتی در جامعه مفید نبوده اند . در کشورهای پیشرفته مانند ژاپن . المان و فرانسه . و امریکا . و.... می بینیم که با گرفتن مالیات از مرفه ها توانسته اند در بهداشت و رفاه و اموزش و... به کمک اقشار پائین جامعه بیایند . می بینیم در ان کشورها قوه قضائیه نیز با قاطعیت تمام به کمک قوه مجریه در دریافت مالیات از اقشار پر دارامد همکاری می کند . این یک جمله منطقی است که کسانی که از امکانات رفاهی . امنیتی . و سایر موارد کشورش بهره بیشتر می برد باید مالیات بیشتری نیز پرداخت نماید . متاسفانه در کشور مشاهده می شود که با روضه و نصیحت ار ثروتمندان می خواهند با دادن احسان از قبیل غذا و پوشاک و یا هدیه به کمک اقشار کم درامد جامعه بیایند . یعنی می خواهیم با این روش فاصله طبقاتی را کم کنیم . گرچه خوب است ولی می بینیم زیاد موثر نمی باشد .در صورتی در کشوری مانند امریکا . وغیره شرکتها غیر از پرداخت مالیات موظف هستند در صدی از از سود خویش به خیریه اختصاص دهند . و قوه قضائیه نیز بر پرداخت مالیات و خیریه نظارت دارد .
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار