دراین نشست مسئولین فنی کارخانجات به معرفی محصولات که توانایی دریافت نشان فوق را داشتند پرداختند.
مهندس ناهیدی مدیر نظارت بر مواد غذایی ،آرایشی و بهداشتی گفت: نشان ایمنی و سلامت بر اساس شرایط زمانی سالیانه به شرکت ها و کارخانجاتی که ایمنی و سلامت را رعایت و تضمین می کنند اهدا می شود.
وی افزود:کارخانجات با رعایت برخی از فاکتورها از جمله حذف باقی مانده سموم ،افزودنی های غیر مجاز و فلزات سنگین و همچنین بادارا بودن یک سری از خصوصیات مثبت در کالای تولیدی خود که یک خاصیت جدید و منحصر بفرد در آن ایجاد شود می توانند مشمول دریافت نشان ایمنی سلامت گردند.