کد خبر: 712232
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۱
پرداخت مستمری بازنشستگی و تامین شرایط زندگی مناسب برای بیمه شدگان به هنگام بازنشستگی، یکی از کارکردهای اصلی نظام بیمه های اجتماعی است و سازمان تامین اجتماعی بعنوان محوری‌ترین بخش نظام بیمه‌های اجتماعی کشور، در قبال دریافت حق بیمه از بیمه شدگان در دوران اشتغال آنان مسئولیت پرداخت مستمری و تامین و ارائه خدمات درمانی به بیمه شدگان و خانواده آنان را در هنگام بازنشستگی برعهده دارد.
ایسنا:بازنشستگان تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی علاوه بر دریافت مستمری از این سازمان، از خدمات درمانی که در مراکز درمانی ملکی و مراکز درمانی طرف قرارداد تامین اجتماعی ارائه می شود، برخوردار هستند. استفاده از خدمات مراکز درمانی ملکی سازمان تامین اجتماعی در سراسر کشور برای بازنشستگان این سازمان و افراد تحت تکفل آنان رایگان است.

بازنشستگان تامین اجتماعی همچنین در مراجعه به پزشکان و مراکز پزشکی طرف قرارداد این سازمان نیز با پرداخت مبلغ ناچیزی بعنوان فرانشیز از خدمات آنها استفاده می‌کنند.

اجرای این طرح اختیار و قدرت انتخاب بازنشستگان برای مراجعه به مراکز درمانی ملکی سازمان تامین اجتماعی و بیمارستانهای دانشگاهی و خصوصی را افزایش داده است. پرداخت عیدی، حق اولاد و حق عائله مندی، حق سنوات مازاد بر ۲۰ سال و ارائه کالابرگ کالاهای اساسی از دیگر اقداماتی است که از سوی سازمان تامین اجتماعی برای بهبود شرایط زندگی بازنشستگان تحت پوشش این سازمان انجام می‌شود.

پرداخت مستمری به بازماندگان بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران متوفی


چتر حمایتی تامین اجتماعی از هنگام پرداخت اولین حق بیمه، بر سر بیمه شده و خانواده تحت تکفل وی گسترده می‌شود. در صورت تداوم پرداخت حق بیمه، این پوشش حمایتی تا پایان حیات بیمه شده ادامه می‌یابد و پس از فوت بیمه شده نیز خانواده او از خدمات حمایتی ویژه‌ای برخوردار می‌شوند.

نظام‌های بیمه اجتماعی با دریافت حق بیمه از شاغلان عرصه‌های کار و تولید و خدمت، حمایت از خانواده آنان پس از فوت سرپرست خانواده را برعهده می‌گیرند. پرداخت مستمری بازماندگان یکی از انواع خدمات و حمایت‌های سازمان تامین اجتماعی است و در صورت فوت بیمه شده و یا مستمری بگیر تحت پوشش تامین اجتماعی، بازماندگان واجد شرایط وی، ضمن برخورداری از خدمات درمانی، از این سازمان مستمری ماهانه دریافت می‌کنند.

با فوت مستمری بگیر بازنشسته و از کارافتاده کلی تحت پوشش تامین اجتماعی، خانواده و بازماندگان وی با احراز شرایط پیش بینی شده در قانون تحت حمایت قرار می‌گیرند. بازماندگان بیمه شده‌ای که بر اثر حادثه ناشی از کار و یا بیماری‌های حرفه ای فوت می‌کند نیز به همین ترتیب از حمایت سازمان تامین اجتماعی برخوردار می‌شوند، اما اگر فوت بیمه شده شاغل، ناشی از حوادث و بیماری‌های عادی باشد، حمایت از بازماندگان وی تابع شرایط خاصی خواهد بود.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
محمد سلیمی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۱۶ - ۱۳۹۴/۰۱/۱۸
0
0
با سلام باید عرض کنم 80 در صد مستمری بگیران زیر فقر زندگی می کنند.
هزینه های که برای رفت وامد به بیمارستانهای
ملکی سازمان تامین اجتماعی پرداخت می شود .بیشتر از هزینه های دکتر شخصی می باشد. بصورت می خواهید به بیمارستان میلاد
بروید. اگر اشنا نداشته باشید 3 الی 4 ماه
طول می کشد نوبت بگیری همین مدت
بیماری انسان در بدن انسان ریشه می دواند
و بیمار را نابود می کند.
مستمری بگیر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۰۲ - ۱۳۹۴/۰۱/۱۸
0
0
اقای دکتر س... پزشک جراحی عمومی دربیمارستان گ... اراک کوچکترین کاری برای بیماران (ببهانه های مختلف) انجام نمیدهد واز انها میخواهد که به مطب شخصیش مراجعه کنند
مهرداد
|
-
|
۱۸:۳۰ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۰
0
0
با سلام و عرض تبریک سال نو : مدت هاست که مسئله ای ذهن بنده را مشغول کرده به اینصورت که . اگر زن و شوهری هردو شاغل باشند . پس ازبازنشستگی و یا فوت به خانواده مستمری تعلق میگیرد ولی اگر زن فوت شود به شوهر و یا فرزندان ذکور بعد از شاغل شدن هیچ مستمری تعلق نمیگیرد ! و در صورت فوت شوهر بازاین مسئله تکرار میشود ! حال سوال من این است که پس تکلیف سی سال پرداخت مستمر این دو انسان بابت حق بیمه و تعهد سازمان ها به جیب چه کسی فرو میرود . وآیا این عدالت است ؟ با سپاس ازجواب مستدل و خداپسندانه ای که خواهید داد . با احترام . (در صورت امکان جوابیه به ایمیل بنده هم ارسال شود } سپاس .
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار