کد خبر: 707026
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۹:۳۶
فرمانده نیروی انتظامی در واکنش به احتمال تحقیق و تفحص از بنیاد تعاون نیروی انتظامی گفت: ما شفافیت عملکرد داریم و آماده هر گونه تحقیق و تفحصی هستیم.

به گزارش ایسنا، سردار اسماعیل احمدی مقدم در حاشیه راه اندازی سامانه ارتباط الکترونیک پلیس با قوه قضاییه که عصر امروز با حضور دادستان کل کشور در مقرر مرکزی نیروی انتظامی برگزار شد و در جمع خبرنگاران گفت: در سالهای اخیر شاهد افزایش رضایت ها نسبت به عملکرد پلیس بوده‌ایم.

در آینده کاغذ از چرخه کلانتری‌ها حذف خواهد شد
وی با اشاره به راه اندازی این سامانه خاطر نشان کرد: ارتباط با دستگاه قضایی گام بلندی بود که امروز برداشته شد و در آینده کاغذ از چرخه کلانتری ها حذف خواهد شد.

احمدی‌مقدم با بیان اینکه این سامانه پیوندی میان سامانه اطلاعات دستگاه قضایی و نیروی انتظامی است، خاطر نشان کرد: از سال گذشته پروتکل‌ها در این خصوص نوشته شد و ما تلاش می کنیم تا پایان سال 94 کلانتری ها به این سامانه بپیوندند.

وی در خصوص تامین امنیت این سامانه نیز گفت: این سامانه ، سامانه بسته ای است و امنیت آن تامین شده است.

واکنش به احتمال تحقیق و تفحص مجلس از بنیاد تعاون ناجا
فرمانده نیروی انتظامی در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا در خصوص اظهارات یکی از نمایندگان مجلس مبنی بر احتمال تحقیق و تفحص از بنیاد تعاون ناجا، اظهار کرد: موردی که اشاره شده مربوط به یک بخشی از بنیاد تعاون ناجا بوده که این موضوع نیز به ما گزارش شد و ما با آن برخورد کردیم.

وی با بیان اینکه ما در نیروی انتظامی شفافیت عملکرد داریم، اظهار کرد: اگر تحقیق و تفحص در مجلس تصویب شود ما از آن استقبال خواهیم کرد و آماده هرنوع تحقیف و تفحصی هستیم.

به گفته فرمانده نیروی انتظامی، این مشکل تنها در یکی ازبخش های بنیاد تعاون به وجود آمده بود که آن نیز رفع شد اما به هر حال تمامی بخش های ناجا برای انجام تحقیق و تفحص آمادگی دارد.

بازدید خبرنگاران از بازداشتگاه ها و تحت نظرگاه های پلیس
احمدی مقدم در خصوص رعایت حقوق شهروندی در مجموعه نیروی انتظامی نیز گفت: نمره ای که تا پایان سال 93 بر اساس ارزیابی از بیست استان به دست آمد نمره 85 از 100 بود که این نشان دهنده رشد قابل ملاحظه نیروی انتظامی است .

وی با اشاره به اجرای طرح مکنا اظهار کرد: طرح مکنا تنها مربوط به تجهیزات نیست بلکه در حوزه اصلاح رفتار ماموران ، نحوه برخورد و دیگر موارد نیز اجرا می‌شود.

فرمانده نیروی انتظامی در پایان از بازدید خبرنگاران از بازداشتگاه ها و تحت نظرگاه های پلیس اظهار کرد: خبرنگاران می توانند از این مراکز بازدید کنند.

بکارگیری 35 هزار پلیس افتخاری از سال آینده


فرمانده نیروی انتظامی از بکاریگری 35 هزار پلیس افتخاری از سال آینده خبر داد.

به گزارش خبرنگار انتظامی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، ‌سردار اسماعیل احمدی مقدم در مراسم راه اندازی سامانه ارتباط الکترونیک پلیس با قوه قضاییه که با حضور دادستان کل کشور و روسای پلیس های پیشگیری فرماندهی انتظامی سراسر کشور برگزار شد، با اشاره به روند رو به رشد افزایش جمعیت، اظهار کرد: در کنار افزایش جمعیت ما شاهد افزایش سکونتگاه ها و امکانات و تجهیزات و فناوری های جدید و ... هستیم که در کنار اینها احتمال وقوع جرم نیز افزایش می یابد بنابراین ما باید قدرت پاسخگویی خودمان را افزایش دهیم.

وی با بیان اینکه در ارائه خدمات انتظامی باید به جمعیت شناور توجه شود اظهار کرد: امروز جمعیت در حال افزایش است و ممکن است زاد و ولد کم شده باشد اما مقایسه نرخ مر گ و میر و زاد و ولد نشان می دهد که حداقل تا ده سال آینده جمعیت کشورمان رو به افزایش خواهد بود بنابراین ما باید ظرفیت های انتظامی را برای مقابله با شرایط اوج در نظر بگیریم. به عنوان مثال در تهران روزانه 11 میلیون و درهنگام شب 8 میلیون جمعیت وجود دارد که ما باید برای این 11 میلیون نفر خودمان را آماده کنیم البته این موضوع در شهرهای دیگر نیز وجود دارد مثلا در استان های شمالی و اصفهان در ایام تابستان و نوروز با افزایش و سفر و جمعیت روبرو هستیم.

وی با بیان اینکه بار انتظامی مرتبا در حال افزایش است گفت: تهدیدات نیز رو به افزایش هستند و نیازها و مطالبات نیز افزاینده اند. از طرف دیگر ما نمی توانیم به مجموعه پلیس نیروی جدیدی اضافه کنیم پس در این شرایط با کمک قدرت اجتماعی ،‌ قدرت فناوری قدرت علمی و. .. خلاهای موجود را رفع و به سمت جلو حرکت کنیم.

وی ادامه داد: وقتی جامعه به سمت توسعه و مدنیت پیش برود یکی از آثار حقوقی شدن جوامع است در جوامع کوچک منازعات و اختلافات کم است در حالی که در جوامع بزرگ این افزایش می یابد.

وی در ادامه با اشاره به افزایش بودجه نیروی انتظامی اظهار کرد: رقمی که هر ساله بر بودجه ما افزوده می‌شود به نوعی برای جلوگیری از تاثیرات تورم است وگرنه پیشرفتی برای ما ایجاد نمی کند و درآینده می توان گفت سهم نیروی انتظامی از اعتبارات کشور کاهش نیز داشته است اما باید به این موضوع توجه کرد که هنر این نیست که به ما امکانات بدهند و ما نیز خدمات بیشتری ارائه کنیم . هنر این است که با امکانات کم بتوانیم جرائم را کاهش دهیم.

وی با بیان اینکه از دستاوردهای فناوری این است که از تعداد نیروی انتظامی کاسته شده و خدمات نیز در ازای آن افزایش می یابد، گفت: باید زمان حضور در صحنه مان را کاهش دهیم اما در کنار آن کیفیت حضور افزایش یابد . این طور نمی شود که در زمانی کوتاه در محل حاضر شویم اما هیچ کاری نتوانیم انجام دهیم بنابراین ارتقای کیفیت حضور نیز امر مهمی است.

ناجا ذوالابعاد است
سامانه نیروی انتظامی با اشاره به وظایف گسترده پلیس اظهار کرد: ناجا را می توان به نوعی ذوالابعاد دانست چرا که در ابعاد مختلفی فعالیت می‌کند و تمام مردم ،‌مشتریان و ذینفعان آن هستند.

وی با بیان اینکه پلیس باید خدمات خودش را بهبود ببخشد بر ضرورت عبرت گیری از حوادث تلخ تاکید کرد و گفت: باید با عبرت گرفتن از حوادث کاری کنیم که در آینده چنین حوادثی تکرار نشود.

وی با اشاره اجرای حقوق شهروندی در مجموعه پلیس اظهار کرد: امروز خوشحالیم در این عرصه پیشرفت های زیادی کردیم ما حق نداریم به متهمی که فراری نیست و فرد محترمی محسوب می‌شود دستبند و پابند بزنیم، باید حفظ آبرو کنیم. البته در برخورداری از یک سری حقوق نیز تمام متهمان و مجرمان نیز یکسان هستند و باید سرویس های بهداشتی ، خورد و خوراک و ... باید مناسب باشد.

وی با اشاره به شهادت سالانه حدود 60 تا 70 نفر در نیروی انتظامی اظهار کرد: حدود 50 در صد از این موارد با رعایت الزامات ایمنی و امنیتی قابلیت مدیریت بود. البته متاسفانه ما ضعف فرهنگی نیز داریم و به عبارت دیگر تنها کمبود تجهیزات مطرح نیست . همین امروز به شخصه دیدم که یک مامور 110 در حالی که لباس و جلیقه به تن داشت کلاه ایمنی را بر سرش نگذاشته و روی باک موتورش قرار داده بود. اینکار خیلی زننده است بنابراین ما باید این فرهنگ را نهادینه کنیم.

وی افزود: گشت ها ما باید جلیقه داشته باشد نه ا ینکه آن را در صندوق عقب خودروی خود داشته باشد .

فرمانده ناجا همچنین در ادامه سخنانش به رفتار گشت ایست بازرسی اشاره کرد و گفت: به عنوان مثال در ایست بازرسی ها هنوز ابزاری نداریم که تشخیص دهیم چه کسی مجرم است یا نیست . بنابراین گاهی مجبور می شویم که از شهروندان بازرسی کنیم اما این رفتار باید محترمانه باشد.

( به کار گیری 35 هزار پلیس افتخاری از سال آینده )

فرمانده نیروی انتظامی از برنامه ریزی برای بکارگیری 35 هزار پلیس افتخاری در سال آینده خبر داد و گفت:‌برای این پلیس‌ها نحوه آموزش، بیمه،‌بودجه و ... پیش بینی شده است.

وی با بیان اینکه همکاران اطلاعاتی و اجتماعی باید به تعداد عدد مردم ایران باشد، گفت: اما شمار کسانی که درصحنه به ما کمک می‌کنند می تواند به تعداد کارکنان نیروی انتظامی باشد.


منبع: ایسنا
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار