مدیرکل دامپزشکی کردستان با بیان این مطلب گفت: ذبح دام به شکل سنتی خطرات بهداشتی و انتقال بیماری های زیادی به انسان را در پی دارد. کامران زیباکردار با بیان اینکه برخی از بیماری های دام هم چون هاری و جنون گاوی علائم آنها قبل از کشتار مشخص می شود افزود: امکان تشخیص چنین بیماری هایی بعد از کشتار وجود ندارد لذا قبل از ورود دام به سیکل کشتار در کشتارگاه ها دام ها از سوی دامپزشک معاینه می شوند.وی افزود: بیمار بودن یک دام می تواند منجر به ایجاد بیماری در ۳۰۰،۴۰۰ نفر از مصرف کنندگان گوشت و آلایشات این دام ها شامل جگر و کله و پاچه شود.زیباکردار بیان کرد: ۸۰۰ نوع بیماری از طریق حیوان به انسان به صورت های مختلف شامل تماس مستقیم انسان با حیوان، مصرف فرآورده های دامی و تنفس و غیره قابل انتقال است.مدیرعامل کشتارگاه صنعتی دام کردستان نیزدراین خصوص گفت: کشتار دام ها به صورت سنتی و خانگی علاوه بر عدم اطمینان از سلامت دام منجر به آلودگی محیط زیست می شود.آزاد سعیدی با اشاره به اینکه در حال حاضر از یک سوم ظرفیت کشتارگاه استفاده می شود، عنوان کرد: امکان تحت پوشش قراردادن کشتار سایر شهرستان های استان به غیر از سقز و بانه که کشتارگاه نیمه صنعتی درآنجا فعال است، در این کشتارگاه وجود دارد.