کد خبر: 642646
تاریخ انتشار: ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۷
در فصل بهار بهتر است غذاها به صورت سبک‌تر و حتی گوشت سفید و قرمز هم به میزان کمتر مصرف شوند.

دکتر مامک هاشمی در گفتگو با شفا آنلاین عنوان کرد: وی در ادامه افزود: همچنین استفاده از شربت های زرشک- نارنج- لیمو و قوره به دلیل دارا بودن طبع خنک و سرد در فصل بهار خیلی مناسب هستند.

هاشمی تأکید کرد: به ویژه شربت زرشک که به جز داشتن طبع خنک دارای مواد آنتی هیستامینی است که برای رفع آلرژی در فصل بهار کمک کننده است.

متخصص طب سنتی اظهار کرد: افراد مبتلا به آلرژی بهار می توانند با جوشاندن زرشک و اضافه کردن مقدار کمی شکر به آن با بهره مندی از خاصیت آنتی هیستامینی زرشک وضعیت آلرژی شان را بهبود بخشند.

وی ادامه داد: طب سنتی می گوید هر چه هوا گرم تر می شود به تبع آن شدت ورزش و فعالیت بدنی هم باید کمتر شود.

دکتر هاشمی در مورد ورزش و فعالیت بدنی مناسب در فصل بهار به خبرنگار ما گفت: در واقع باید شدت و مقدار ورزش در فصل بهار از زمستان کمتر باشد و به تبع آن با نزدیکی به فصل تابستان هم کمتر شود.

منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار