کد خبر: 481165
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۰:۰۸
ایسنا : تحقيقات دانشمندان انگليسي در توضيح سرطان‌زا بودن گوشت قرمز حاكي از آن است يكي از دلايلي كه مصرف گوشت قرمز خطر ابتلا به سرطان روده را بالا مي‌برد، مقدار آهن موجود در آن است.

محقق ارشد اين مطالعه و مدير موسسه سرطان‌شناسي انگليس، گفت: آهن موجود در گوشت قرمز همزمان با عدم عملكرد ژن «APC» كه ژن سركوبگر تومور است و در مقابل بروز اين بيماري مقاومت مي‌كند، منجر به بروز سرطان روده مي‌شود.

دانشمندان انگليسي در بررسي‌هاي آزمايشگاهي خود بر روي موش‌ها دريافتند: موش‌هايي كه در وعده غذايي‌شان مقدار زيادي آهن دريافت كرده‌اند دو تا سه برابر بيش از موش‌هاي ديگر احتمال بروز سرطان روده در آن ها وجود دارد.

دانشمندان اين مطالعه معتقدند اين يافته به آنان كمك خواهد كرد تا به شيوه درماني جديدي براي بيماري سرطان روده دست پيدا كنند.

به نقل از روزنامه ديلي ميل، هر سال بيش از 40 هزار نفر در انگليس به بيماري سرطان روده مبتلا مي‌شوند و 16 هزار تن از آنان بر اثر اين بيماري فوت مي‌كنند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار