کد خبر: 1206746
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۴۰۲ - ۲۳:۰۱
رهبری که بی‌تردید مهم‌ترین حامی و پشتیبان بانوان ایرانی برای ارتقا و پیشرفت است و همه ما زنان ایران‌زمین یک جور‌هایی دلمان به حضور و همراهی‌اش گرم است تا بتوانیم در کنار ایفای نقش‌های زنانه‌ای همچون مادری و همسری و دختری، در جامعه هم حضور فعال داشته‌باشیم و الگوی سوم از زن را به شکلی عملی به تصویر بکشیم.
زهرا چیذری

جوان آنلاین: دیدار روز گذشته مقام معظم رهبری با جمعی از اقشار مختلف بانوان حاصل یک اعتراض بود! دو سال پیش بود که خانم‌ها در دیدار با رهبری در نامه‌ای به روز دیدار اعتراض کردند که چرا روز زن را شما به دیدار مد‌اح‌ها اختصاص دادید؛ اعتراضی که رهبری آن را اشکالی وارد دانستند و گفتند سال آینده همین حول و حوش ولادت حضرت زهرا (س) دیدار با بانوان برگزار می‌شود. همانطور که از یکی بودن قول و عمل رهبر انقلاب انتظار می‌رفت، امسال دیدار اقشار مختلف بانوان با رهبری درست یک هفته قبل از روز زن و در روز وفات حضرت ام‌البنین (س) برگزار شد. دیدار با رهبری که نگاهش به زن نگاهی متعادل، انسانی و اسلامی و به دور از افراط و تفریط‌های نگاه‌های شرقی و غربی است. رهبری که بی‌تردید مهم‌ترین حامی و پشتیبان بانوان ایرانی برای ارتقا و پیشرفت است و همه ما زنان ایران‌زمین یک جور‌هایی دلمان به حضور و همراهی‌اش گرم است تا بتوانیم در کنار ایفای نقش‌های زنانه‌ای همچون مادری و همسری و دختری، در جامعه هم حضور فعال داشته‌باشیم و الگوی سوم از زن را به شکلی عملی به تصویر بکشیم.

برای منی که گرمای حضور پدر را در زندگی ندارم دیدار با رهبرم درست حکایت دیدار با پدر بود. چند روز پیش از این دیدار، وقتی صحبت‌های دیدار با رهبری بین دوستانم رد و بدل می‌شد پیش خودم گفتم چرا این دیدار روزی من نشده؟ و چند روز بعد قرعه حضور در دیدار رهبری با اقشار مختلف بانوان به نام من هم افتاد!

شوق دیدار
قرارمان ششم دی ماه حسینیه امام‌خمینی (ره) بود و شوق دیدار نمی‌گذاشت چشم بر هم بگذارم. با صدای اذان صبح و بعد از بجا آوردن فریضه نماز راهی قرار دیدار شدم. شوق دیدار با رهبرم آسمان را از همیشه زیباتر جلوه می‌داد. وارد حسینیه که شدم کمتر از یک پنجم حسینیه پر شده بود؛ این یعنی از من هم مشتاق‌تر زیاد بود!
دور تا دور حسینیه با بنر نام‌های حضرت زهرا مزین شده بود؛ انسیه، حورا، مرضیه....
همچنین بنر‌هایی از مادران شهدا با قاب‌های عکس شهیدانشان در گوشه‌های دیوار به صف شده‌بودند تا استقامت مادران این سرزمین را به تصویر بکشند؛ استقامتی که همیشه رهبر انقلاب آن را ارج نهاده‌است.
بنر بزرگ بالای سر رهبری هم مانند همیشه حدیثی مرتبط با دیدار بود و این‌بار کلام مولای متقیان حضرت علی (ع) بر آن نقش بسته بود که فرموده‌اند «ان المرأة ریحانة» (زن همچون گلی لطیف است).

حضور زنانی با لباس اقوام
کم‌کم حسینیه از جمعیت پر شد. پیر و جوان و کودکانی که در آغوش مادر آمده‌بودند، درس عاشقی و مراد و مریدی را یاد بگیرند. در میان موج جمعیت خانواده شهدا را می‌شد دید و شناخت. مادران یا خواهرانی که عکس شهیدشان را در دست داشتند و بالا گرفته‌بودند. برخی دیگر هم شعار‌هایی را خطاب به رهبر نوشته و بالا گرفته‌بودند؛ جملاتی همچون «جانم فدای رهبر».
گروهی از بانوان هم با لباس‌های رنگارنگ اقوام ایرانی در دیدار حاضر شده‌بودند. کرد، ترک، لر، بلوچ، گیلک، ترکمن همه و همه با لباس‌های سنتی‌شان آمده‌بودند تا بگویند در ایران قوی همه زیر یک پرچم هستیم و همه اقوام و گروه‌ها جان فدای رهبر و میهن هستند. عقربه‌های ساعت انگار کندتر از همیشه حرکت می‌کرد تا شوق دیدار را در دل‌هایمان بیشتر کند. ساعت به ۱۰ که رسید موعد دیدار شد و حضرت آقا به حسینیه قدم گذاشتند. شور و نشاطی وصف‌ناپذیر سراسر حسینیه امام‌خمینی را پر کرد و طنین ندای «صل علی محمد یاور مهدی آمد»‌حسینیه امام خمینی (ره) را فرا گرفت.
پس از قرائت قرآن گروه سرودی که پیش از آمدن رهبری در جلوی حسینیه مستقر شده‌بودند، سرودی را با مضمون صحبت‌های یک مادر شهید به فرزندش اجرا کردند؛ سرودی که تحسین حضرت آقا را در پی داشت، به گونه‌ای که هم بعد از اجرای سرود با واژه «خیلی خوب» از اجرای سرود تقدیر کردند و هم در آغاز سخنرانی‌شان بعد از پایان سخنان مدعوین دوباره بر اجرا و متن و شعر خوب سرود تأکید کردند.

سخنرانان غیر‌ایرانی دیدار
حالا نوبت سخنرانی اقشار مختلف بانوان بود تا به جایگاه بیایند و مطالبات و نکاتشان را در موضوع زنان بیان کنند.
نخستین سخنران زینا ابراهیم، همسر شیخ زکزاکی و مادر شش شهید بود؛ زنی که می‌توان او را به عنوان نماد مقاومت زن مسلمان دانست و از او الگو گرفت. چکیده صحبت‌های خانم زکزاکی این بود «مسیر امام خامنه‌ای همان مسیر امام‌خمینی است و در این مسیر بمانید.»
بانویی که رهبری در وصفشان اینگونه گفت: «از خانم زکزاکی که اینجا صحبت کردند، تشکر می‌کنم. ایشان مادر شش شهیدند. سه پسرشان در یک حادثه، سه پسرشان در یک حادثه دیگر به شهادت رسیده و این زن مثل کوه صبر کرده و مدت‌ها زندان و سختی‌های فراوان را تحمل کرده‌است.»
پس از آن پیام ویدئویی خانم اسراء البحیصی؛ خبرنگار شبکه العالم و تشکرش از مردم ایران و رهبر انقلاب به عنوان تنها دولت پشتیبان مردم غزه پخش شد.
البحیصی در سخنانش با سلام و درود به مردم ایران و رهبر انقلاب از مقاومت مردم فلسطین گفت و تأکید کرد که «شما ملت ایران تنها ملتی هستید که پای موضوع فلسطین و مسجدالاقصی ایستادید و به‌خاطر این حمایت تحت شدیدترین تحریم‌ها و فشار‌ها قرار گرفتید.» خانم البحیصی گفت: «من در جلسه شما حاضر نیستم، اما پیام من را می‌شنوید، پیام من این است؛ همانطور که تا الان از مردم فلسطین حمایت کردید، به حمایت خودتان ادامه دهید. اگر موضع و ایستادگی همه کشور‌های اسلامی همچون ایران بود، سرزمین فلسطین تا الان آزاد شده‌بود.»
خانم البحیصی در بخشی از این ویدیو گفت که معلوم نیست من زنده بمانم و ممکن است خداوند شهادت را نصیبم کند، اما از شما درخواست دارم مردم فلسطین و غزه را تنها نگذارید و بدانید که خداوند با ما است.
در نهایت نوبت به بانوان فعال کشور خودمان رسید تا پشت تریبون بیایند و بی‌هیچ ترس و نگرانی در حضور رهبر انقلاب نکاتشان را بیان کنند.

رفع مشکل آلودگی هوا را هم به مادران بسپارند!
فائضه غفارحدادی، نویسنده حوزه ادبیات و مادر چهار فرزند یکی از سخنرانانی بود که حرف‌هایش بسیار مورد توجه قرار گرفت. مثلاً وقتی که از دغدغه‌های مادران شاغل در خصوص کیفیت مدارس دولتی و اسلامی‌بودن مدارس غیر‌انتفاعی و همچنین چالش‌های مادران برای مجازی شدن کلاس‌های درسی در آلودگی هوا گفت و تصریح کرد: «رفع مشکل آلودگی هوا را هم به مادران بسپارند بهتر نتیجه می‌گیرند، چون اهتمام بیشتری برای حل مسئله دارند»! جمله‌ای که این‌بار نه با تکبیر بلکه با تشویق یک صدای حاضران در جمع مواجه شد. بگذریم از اینکه در خلال صحبت‌های این مادر فعال فرهنگی رهبری هم بار‌ها دست به قلم شدند و نکات گفته شده از سوی وی را یادداشت کردند.

سخنران دهه هشتادی‌ها
ریحانه سادات محمودی، دانش‌آموز استعداد‌های درخشان هم نماینده دهه هشتادی برای سخن گفتن با حضرت آقا بود. نماینده‌ای از میان همان‌هایی که به نسل «زد» مشهورند و همین یک سال پیش سناریویی از پیش تعیین شده کوشید تا بخشی از این نسل را در مقابل جریان انقلاب قرار دهد، اما ریحانه‌سادات آمده‌بود تا نشان دهد این نسل هم پیرو نسل‌های اول و دوم و سوم انقلاب هستند و همچنان انقلابی می‌مانند.
فاطمه شریف نوقابی، خانم‌گل و مربی سابق تیم ملی فوتسال هم ظاهرش شبیه بخشی از دختران و زنانی بود که در سطح جامعه می‌بینیم. چادری نبود و حتی مقنعه‌اش کمی عقب بود، اما به عنوان یکی نماینده بخشی از جامعه زنان ایرانی آمده‌بود تا از دغدغه بانوان ورزشکار بگوید و از جانب آن‌ها قول بدهد زنان ورزشکار ایرانی همچون همیشه آماده افتخارآفرینی هستند.

استقبال از کلام آقا با تکبیر و تشویق
پس از آن نوبت به سخنان رهبر انقلاب رسید. حضرت آقا در آغاز سخن نکات بیان‌شده در جلسه را بسیار مفید ارزیابی کردند و در ادامه با اشاره به فرار دنیای غرب از مباحثه در مسائل زنان این فرار را به دلیل نداشتن منطق دانستند.
حضرت آقا همچون همیشه در حمایت از زنان صحبت‌هایی داشتند که با تکبیر و تشویق خانم‌ها همراه بود.
به طور نمونه وقتی رهبر انقلاب، نقش مادری را مهم‌ترین و برترین نقش‌ها در خلقت بشر به علت تضمین ادامه نسل و حیات انسان برشمردند و افزودند: «این تصور که کار خانه از قبیل پخت و پز و شست و شو وظیفه زن است، کاملاً غلط است و در خانواده کار‌ها باید با تفاهم انجام شود، همچنانکه برخی مرد‌ها هستند که در کار خانه به زنان کمک می‌کنند.» اینجا بود که حسینیه امام خمینی یکپارچه تکبیر و تشویق شد.
پایان صحبت‌های حضرت آقا باز هم تکبیر و شور مزین به شعور بود. سعادت اقامه نماز جماعت به امامت رهبری نصیبمان نشد، اما نماز جماعت در حسینیه شماره دو برقرار بود. جمعیت آهسته آهسته از حسینیه خارج می‌شدند. در بین حاضران پیرزنی قد خمیده توجهم را به خود جلب کرد. مادر دوشهید بود و به عشق رهبر آمده‌بود؛ مادری که ۴۰ سال انتظار یک پلاک یا یک تکه استخوان یکی از فرزندانش قدش را اینگونه خم کرده بود، اما وقتی قرار است ارادتش را به رهبرش اثبات کند با همان قد خمیده و عصا‌زنان سر از پا نمی‌شناسد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار