کد خبر: 818667
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۱
شكست سنگين شياطين سرخ برابر چلسي
پرونده هفته نهم رقابت‌هاي ليگ برتر انگليس در حالي يك‌شنبه شب با برگزاري دو ديدار بسته شد كه...
دنيا حيدري
پرونده هفته نهم رقابت‌هاي ليگ برتر انگليس در حالي يك‌شنبه شب با برگزاري دو ديدار بسته شد كه مورينيو با شكستي پرگل چهار بر صفر، برابر چلسي تحقير شد و منچسترسيتي نيز برابر ساوتهمپتون به تساوي يك بر يك رضايت داد.
  
تحقير برابر چلسي، سومين شكست سنگين مورينيو
آقاي خاص که يك‌شنبه شب براي اولين‌بار به عنوان مربي يک تيم ديگر ليگ برتر به استمفوردبريج رفته بود، روز بدي را پشت سر گذاشت و تيمش با گل‌هاي پدرو،‌گري کيهيل، ادن هازارد و انگولو کانته، مغلوب شد. آن هم با نتيجه تحقيرآميز و پرگل چهار بر صفر! اين دومين شكست سنگين و پرگل تيم مورينيو در ليگ برتر بود. او اولين بار در ژانويه 2015 و زماني كه روي نيمكت چلسي مي‌نشست به شكست سنگين پنج بر سه برابر تاتنهام تن داد. در آن فصل البته چلسي در نهايت قهرمان شد، اما نمايش اين روزهاي شياطين سرخ، خصوصاً برابر چلسي نشان داد كه تيم مورينيو براي كسب قهرماني اين فصل ليگ برتر كاري بس دشوار دارد! مورينيو البته تجربه شکست پنج بر صفر را هم در کارنامه دارد آقاي خاص زمان حضورش در رئال‌مادريد، مقابل بارسلونا نيز شكستي سنگين را تجربه كرده و شكست يك‌شنبه شب برابر چلسي، سومين شكست سنگين كارنامه مربيگري مورينيو به حساب مي‌آيد.
  
به خودمان باختيم نه چلسي
چلسي با يك نمايش بي‌نقض باعث شد تا آقاي خاص بازگشت تلخي را به لندن تجربه كند، با اين وجود اما مورينيو، سرمربي پرتغالي منچستريونايتد معتقد است كه چلسي بدون انجام هيچ‌کاري پيروز شد: «استراتژي مشخصي داشتيم اما متأسفانه بازي را بد آغاز كرديم و بعد از 30 ثانيه گل خورديم! نبايد در آن مقطع گل مي‌خورديم و زماني كه به دنبال جبران بوديم، حريف روي ضدحمله گل دوم و سوم را زد. در حالي‌كه اگر قدر موقعيت‌هايمان را مي‌دانستيم، نتيجه‌اي ديگر رقم مي‌خورد. چلسي در اين بازي بدون اينكه كار خاصي انجام دهد ما را برد. اشتباهات جبران‌ناپذيري، ‌خصوصاً در خط دفاعي داشتيم كه تاوان سختي براي آن داديم. بايد اشتباهات دفاعي را كاهش دهيم اما، سنگربان حريف بيش از دخيا  فعاليت داشت، اما دفاع آنها خيلي بهتر از دفاع ما كار كرد. ما به اشتباهات خود باختيم و چلسي براي اين برد كار خاصي نكرد.»
  
خشم هواداران از يونايتد از زلاتان
شكست يونايتد برابر آبي‌هاي لندني براي هواداران اين تيم بسيار تلخ و ناراحت‌کننده بود، اما آنچه آنها را به شدت عصباني كرده بود، خوش و بش زلاتان با ادن هازارد بود. درواقع انتظار نمي‌رفت پس از چنين شکست تحقيرآميزي، بازيکنان به عوض کردن پيراهن و خوش و بش با حريف بپردازند که همين موضوع باعث شده انتقادات بسياري از زلاتان به عمل بيايد. ستاره سوئدي که هفته‌اي 250 هزار پوند از باشگاه يونايتد حقوق مي‌گيرد، پس از اين شکست تحقيرآميز به سراغ ادن هازارد رفت، خوش و بش گرمي با او داشت و در نهايت پيراهنش را به هافبک چلسي داد. آنتوني مارسيال نيز به اين شکست بي‌توجه بود و در حالي که دستش را به گردن کانته، هموطنش انداخته بود، از زمين خارج شد. مسئله‌اي كه خشم هواداران شياطين سرخ را به دنبال داشت.
  
خوشحالي كونته و تذكر مورينيو
برخورد هواداران چلسي با آقاي خاص نيز از جمله اتفاقات قابل توجه بازي بود كه باعث عصبانيت مورينيو شد. سرمربي اسپانيايي شياطين سرخ که هميشه با واکنش‌هايش در کنار زمين، باعث دلخوري مربيان حريف مي‌شود، در پايان ديدار مقابل چلسي، از آنتونيو کونته به خاطر تحريک هواداران چلسي براي تشويق آنگولو کانته ناراحت شده بود. هرچند او تلاش کرد چيزي از صحبت‌هايش درز پيدا نکند، اما لبخواني تصاوير تلويزيوني مشخص کرد که او از اينکه کونته از هواداران تيمش خواسته کانته، زننده گل چهارم تيمش را تشويق کنند، ناراحت شده است. با اين وجود اما كونته به قدري از اين پيروزي خوشحال بود كه تذكر آقاي خاص نيز موجب ناراحتي او نشد: «از اينکه در هر بازي دروازه چلسي باز مي‌شد بسيار ناراحت بودم و سعي کردم که شرايط خط دفاعي تيم را تغيير داده و روش درستي را براي بازي کردن به کار گيرم. اينكه توانستيم خيلي زود به حريف گل بزنيم كمك زيادي به ما كرد كه موقعيت‌هاي زيادي خلق كنيم. براي من اما مهم‌ترين نکته، باز نشدن دروازه تيمم بود، چراكه اين مسئله اعتماد به نفس چلسي را افزايش مي‌دهد. تمام تلاش ما، نشان دادن حس برتري و جاه‌طلبي تيم است. براي بازيکنان بسيار مهم است که رضايت هواداران را جلب کنند و باعث فراموشي فصل گذشته و نتايج ضعيف آن در ذهن طرفداران چلسي شوند.»
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار